Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

''Μη με βαρέσεις'' … και ο δολοφόνος των ΜΑΤ, χωρίς δισταγμό, του άνοιξε το κεφάλι...




Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν οι δικτάτορες  στις χώρες που παρατηρούνται αυτά τα καθεστώτα,  είναι να δημιουργούν τάγματα καταστολής του στρατού και της αστυνομίας, τα οποία δεν  διαθέτουν αξίες και ηθικούς φραγμούς, ούτε καν τα στοιχειώδη ανθρώπινα συναισθήματα.



 Έτσι λοιπόν, μπορούν οι  155 χουντικοί προδότες της Ελλάδας, μαζί με τον ημιπαράφρονα αρχηγό τους και μερικές εκατοντάδες δολοφόνους των ΜΑΤ, να κρατάνε μια ολόκληρη χώρα σε καθεστώς δικτατορίας, ομηρίας και τρομοκρατίας και να πραγματοποιούν αιματοκύλισμα κάθε φορά που αποφασίζουν να ψηφίσουν ''δημοκρατικά'' τον κάθε χουντικό νόμο.
agiovasilema

1 σχόλιο:

  1. πατριωτες εξοπλιστειτε κι εφοδιαστειται με μπολικα πυρομαχικα γιατι πλησιαζει η ωρα που θα χρειαστει να πυροβολησουμε για να εξοντωσουμε ολα αυτα τα λυσσασμενα σκυλια.μονο θανατος πρεπει στη δοσιλογη κυβερνηση και τον κατοχικο στρατο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή