Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το νέο πιθανό σχήμα του νέου προδοτικού ανασχηματισμού. (Όχι ότι έχει καμία σημασία δηλαδή, αλλά έτσι για να λέμε καμιά λαλακία να περνάει η ώρα...)

Ο Λουκάς Παπαδήμος καθηγητής και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα είναι πιθανότατα ο νέος υπουργός Οικονομικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό στον οποίο προχωρά ο τρισμέγιστος Παπανδρέου.

Τα ονόματα των νέων κυβερνητικών στελεχών θα ανακοινωθούν σήμερα και ο κ. Παπαδήμος θεωρείται, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο επικρατέστερος για την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο  Παπανδρέου σκέφτεται να
.....
αναθέσει βοηθητικό ρόλο «κλειδί» στο οικονομικό επιτελείο,  στον μέχρι τώρα σύμβουλό του επί θεμάτων αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πρώην αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Forthnet,  Παντελή Τζωρτζάκη.

Επίσης, στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί η βουλευτής Έλενα Παναρίτη.
Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου λέγεται ότι θα είναι παρών και στο νέο κυβερνητικό σχήμα .( Ε...μην τον χάσουμε τέτοιον λεβέντη και κυρίως τέτοιο ντόμπρο άνθρωπο)

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να τον τοποθετήσει είτε στο υπό σύσταση υπουργείο Αποκρατικοποιήσεων είτε στο υπουργείο Εξωτερικών. (Θα τον πάρει δηλαδή απο το ξεπούλημα της περιουσίας του Έλληνα και θα τον βάλει στο ξεπούλημα της περιουσίας της Ελλάδας)

Εντός κυβερνήσεως θα παραμείνει και ο Γιώργος Πεταλωτής. (Μα, εννοείται πως πρέπει να παραμείνει και αυτός. Τέτοιο έξυπνο αγόρι που θα ξαναβρεί;)  Ωστόσο θα αξιοποιηθεί σε άλλη θέση από αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν ή ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας (η υπομονή αμείβεται) ή ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης (και οι πολλές ερωτήσεις στο κοινοβούλιο επίσης...).

Το υπουργείο Υγείας αναμένεται να αναλάβει ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας και βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μόσιαλος, για τον οποίο υπάρχουν και σκέψεις για αξιοποίησή του στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο σημερινός υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος είναι πιθανό να τοποθετηθεί στο υπουργείο Μεταφορών ή ακόμα και στο Εξωτερικών.(Ωραία, θα μπορεί να κλαίει πιο άνετα εκεί...και κυρίως πιο ακίνδυνα για την υγεία μας)

Οι πληροφορίες, αφήνουν εκτός της νέας κυβέρνησης τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τη νυν υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Τίνα Μπιρμπίλη.( Τόση γυμναστική κάνανε μαζί και την πουλάει τελευταία στιγμή...τς τς τς...)

Εμείς πάντως, έχουμε να του κάνουμε μερικές διαφορετικές και πιο ρεαλιστικές προτάσεις:

Πρωθυπουργός: Angela Merkel

Αντιπρόεδρος κυβέρνησης: Γεώργιος Παπανδρέου

Υπ. Οικονομικών: Κριστίν Λαγκαρτ*

Υπ. Εσωτερικών: Θα καταργηθεί καθώς δεν θα υπάρχει αντικείμενο

Υπ. Αποκρατικοποιήσεων & Επενδύσεων: George Soros

Υπ. Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας: Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν

Υπ. Περιβάλλοντος: Οι προτάσεις είναι πολλές. Από όλους τους διυθύνοντες συμβούλους των εταιρειών που μόλυναν Ασωπό, Εύβοια αλλά και τις θάλασσες, ας κερδίσει ο ....καλύτερος. 

Υπ. Παιδείας: Αφροδιτη αλ σαλεχ

Υπ. Μεταφορών: Παλαιοκώστας **

Υπ. Εργασίας: Δεν χρειάζεται αυτό το Υπουργείο, είναι περιττό.

Υπ. Υγείας: Επίσης να καταργηθεί και να αντικατασταθεί από Υπουργείο Τελετών με πιθανό υπουργό τον πρόεδρο του συλλόγου Γραφείων Τελετών
Υπ. Δικαιοσύνης: Άκης Τσοχατζόπουλος

Υπ. Προστασίας Πολίτη: Τζαβέτ Ασλάμ***

Υπ. Πολιτισμού:  Ναίμ Ελγαντούρ ****


*    η υποψήφια για την προεδρική καρέκλα του ΔΝΤ
**γιατί θα τους χρειαστεί η εμπειρία του στις επικείμενες ''πτήσεις'' που θα κάνουν με τα ελικόπτερα και θα είναι και νύχτα...***ο πρώην πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, για τον οποίο είχε εκδώσει ένταλμα η Ιντερπολ, για δουλεμπόριο ομοεθνών του.
**** Ένας φαλακρός τύπος που προβάλλεται ως πρόεδρος των μουσουλμάνων και απειλεί με αντίποινα κάθε φορά που ενοχλούνται

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου