Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μπήκαν σε διαμέρισμα του κέντρου και χτύπησαν ζευγάρι που κοιμόταν με σφυρί. Σοβαρή η κατάσταση του συζύγου, ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα στο κεφάλι.

  • - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το ζευγάρι σε κατάσταση σοκ η γυναίκα και με βαθιά τραύματα από σφυρί ο άντρας.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της εκγληματικότητας που επικρατεί πια στην ταλαίπωρη πατρίδα μας και βεβαίως στην καρδιά της Αθήνας. Ώρα 10:10 στη γωνία Πιπίνου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Το αίμα των κατοίκων και των περαστικών πάγωσε από τις κραυγές μιας γυναίκας. Ματωμένη είχε βγει στο δρόμο και φώναζε βοήθεια.

“Ακούσαμε τις φωνές της κυρίας Μαρίας” λένε οι γείτονες του ζευγαριού, “αμέσως μετά την είδαμε στο δρόμο, φώναζε, ήταν μέσα στα αίματα” .

Πού είναι ο Παπουτσής να μοιράσει μερικές υποσχέσεις πάλι?   Εμείς το γράφουμε και το ξαναγράφουμε: Αν δεν υπάρξει θύμα από οικογένεια Υπουργού ή Βουλευτή, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο αυτοί είναι προστατευμένοι με αστυνομικούς τους οποίους πληρώνουμε εμείς, μας έχουνε γραμμένους στα φρύδια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου