Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η απόλυτη αλήθεια γραμμένη στον αμερικανικό τύπο: “Η Γερμανία κλέβει τους Έλληνες – Η Ελλάδα πωλείται φθηνά”

 

 

Η αναφορά της της αμερικανικής εφημερίδας “Wall Street Journal” στην πώληση του ΟΤΕ δεν χρειάζεται σχόλια

Η πώληση του ΟΤΕ ωστόσο αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου αφού με αφορμή η εφημερίδα κάνει γενικότερη αναφορά στην κατάσταση της χώρας που σύρεται σε αποκρατικοποιήσεις βάζοντας τίτλο: “Κυνήγι ευκαιριών στην Ελλάδα”

Ουσιαστικά μέσω ... ΗΠΑ αποκαλύπτεται πλήρως η εικόνα της χώρας ετούτη την περίοδο και τα οφέλη των δανειστών μας.

Το άρθρο μάλιστα ξεκινάει με τη φράση “Η Ελλάδα πωλείται "φτηνά" και η Γερμανία αγοράζει”

Το γεγονός ότι η χώρα σύρεται σε αποκρατικοποιήσεις σε μια περίοδο που τα παιχνίδια των κερδοσκόπων έριξαν στο ναδίρ την αξία των πάντων περιγράφεται ως εξής:

“Η αγορά του ΟΤΕ αποτελεί κλοπή συγκριτικά με τα σχεδόν 4 δισ. ευρώ που έδωσε η γερμανική εταιρεία το 2008 για να συγκεντρώσει μερίδιο 30% στον ελληνικό οργανισμό”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου