Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ξύλο στους κουκουλοφόρους από τους Αγανακτισμένους..




Επιτέθηκαν στους κουκουλοφόρους οι αγανακτισμένοι...και μόλις έπιασαν μερικούς από τους παρακαρατικούς έφαγαν το ξύλο της αρκούδας...Βαράνε άσχημα οι παππούδες και οι συνταξιούχοι..Ειδικά αυτοί που κρατάνε την γαλανόλευκη..Μετά από λίγο ..
μαζεύτηκαν μερικοί από αυτούς που έγιναν λαγοί και παρακαλούσαν για να πάρουν πίσω τους "συντρόφους τους"..Ίσως γιατί νομίζουν πως θα συνεχίσουν το σχέδιο διάλυσης της συγκέντρωσης.
Δεν θα τους περάσει αυτή την φορά.Τώρα μιλάει ο λαός.Και όχι τα τσιράκια του παρακράτους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου