Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το «φάρμακο» του εν ενεργεία διεθνούς μπασκετμπολίστα και οι διάλογοι φωτιά ανάμεσα σ'αυτόν και τον Μάκη Ψωμιάδη, τους οποίους έχει καταγράψει η ΕΛ ΑΣ.

Το «φάρμακο» του μπασκετμπολίστα!


Διαλόγους-φωτιά, μεταξύ του εν ενεργεία διεθνούς μπασκετμπολίστα και του Μάκη Ψωμιάδη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί και σε πολλούς ιστότοπους, καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της έρευνάς της για τα στημένα!
Στο διάλογο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και δημοσιεύματα, γίνεται ξεκάθαρα λόγος για «φάρμακο» που εξασφάλισε στον μπασκετμπολίστα εκπληκτική απόδοση σε συγκεκριμένο παιχνίδι και το οποίο έχει ως συνηθισμένη παρενέργεια ότι ο αθλητής δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Αν όσα έχουν διαρρεύσει και δημοσιεύονται ήδη στο ίντερνετ αληθεύουν, αφού ο Ψωμιάδης καθησυχάζει εμμέσως τον μπασκετμπολίστα λέγοντάς του ότι… και κάποιοι άλλοι «δικοί του» (δεν διευκρινίζεται αν μιλά για παίκτες ή άλλους «δικούς» του) έχουν το ίδιο σύμπτωμα, συγχαίρει τον παίκτη και του αναφέρει γελώντας ότι η απόδοσή του προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους δεν ήξεραν από τι προήλθε, όπως και στην ιδιοκτησία της ομάδας του, που εκδηλώθηκε μάλιστα και με τρόπο που έδειξε η τηλεόραση.

Ο μπασκεμπολίστας , που νωρίτερα φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι κανείς δεν
...
 ήξερε για το «φάρμακο» απαξιώνει σύμφωνα με τις πληροφορίες και την προσπάθεια αυτής καθαυτής της ιδιοκτησίας, που έσπευσαν να τον συγχαρούν και τονίζει ότι το  «φάρμακο» του τελείωσε.

Ο Ψωμιάδης τον διαβεβαιώνει ότι εγκαίρως (ως τα μέσα Μαΐου) θα φροντίσει να του έχει βρει και νέα ποσότητα και ο διάλογος, καθώς αναφέρουν οι πληροφορίες, τελειώνει με νέα συγχαρίκια…
Είναι τα μόνα που έλειπαν, άλλωστε, για να συμπληρώσουν την ωραία ατμόσφαιρα…
ΠΗΓΗ

Σχετική ανάρτηση: http://agiovasilema.blogspot.com/2011/06/blog-post_6724.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου