Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι Γερμανοί ανακοινώνουν διάφορες εκδοχές για την προέλευση του φονικού E-coli

Οι υγειονομικές αρχές της Γερμανίας ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι οι φύτρες Τερμανικών φασολιών ευθύνονται κατά πάσα πιθανότητα για την έξαρση του θανατηφόρου υβριδικού στελέχους E.coli, το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε 22 άτομα.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Daniel Bahr, επιβεβαίωσε νωρίτερα την πληροφορία ότι αρκετά νοσοκομεία στη Βόρεια Γερμανία παλεύουν να εξασφαλίσουν επαρκή αριθμό κλινών για τους ασθενείς που έχουν διακομιστεί σε αυτά, με συμπτώματα γαστρεντερικής αιμορραγίας, εξαιτίας του βακτηρίου.

Σε νέο δελτίο τύπου,το οποίο εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής, από το Υπουργείο Γεωργίας του Αμβούργου,
ανακοίνωσαν, ότι οι φυτεμένοι σπόροι, κυρίως αγριοκύμινου ή παπαρούνας, στη μορφή σαλάτας που καταναλώθηκαν στον βόρειο τομέα της Γερμανίας, μπορεί να ευθύνονται για την επιδημία από το βακτήριο E-coli», το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή 22 ανθρώπων στην Ευρώπη (21 στη Γερμανία), ενώ οι ασθενείς ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες.

Πάντως, ο υπουργός, Gert Liedeman, τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ότι ακόμα το υπουργείο δεν έχει στη διάθεσή του την οριστική απόδειξη για τον ισχυρισμό του αυτόν.

«Συνιστούμε, όμως, στους καταναλωτές, στη βάση ισχυρών ενδείξεων, να μη καταναλώνουν τέτοιους σπόρους» πρόσθεσε ο Liedeman. Διευκρίνισε ότι «αύριο Δευτέρα θα προκύψουν τα πλήρη αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων», που ο ίδιος έδωσε εντολή να γίνουν, με σπόρους από ένα αγρόκτημα στο Uelzen.

Το αγρόκτημα αυτό εξάγει τους σπόρους αγριοκύμινου και παπαρούνας, για παρασκευή σαλάτας, σε κράτη μέλη της Ε.Ε. και την Άπω Ανατολή, πρόσθεσε ο τοπικός υπουργός Γεωργίας στο Αμβούργο, χωρίς, όμως, να κατονομάσει συγκεκριμένα κράτη.

(agiovasilema: Εξακολουθούμε και είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με αυτή την ιστορία, η οποία δεν ξέρουμε τι σκοπό έχει και ποιό  κομμάτι της γεωργίας (προφανώς της βιολογικής) είναι σχεδιασμένο να πλήξει. Το βέβαιο είναι ότι οι Γερμαναράδες, αυτή η άθλια ράτσα ανθρώπων, με απίστευτη ευκολία κατηγορούν τους πάντες. Δεν φτάνει που κάθε τρεις και λίγο με τις διοξίνες τους και τα κωλοβακτηρίδιά τους δηλητηριάζουν τον υπόλοιπο κόσμο, ψεύδονται και χυδαιολογούν  κατά των άλλων. Μακάρι οι Ισπανοί, τους οποίους κατηγόρησαν για τα αγγούρια καταστρέφοντας όλη την εξαγωγική τους δυνατότητα, να τους σύρουν στα δικαστήρια απαιτώντας αστρονομικές αποζημιώσεις, καθώς μόνο τα λεφτά καταλαβαίνουν οι φονιάδες των λαών) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου