Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Και ο κατεψυγμένος κιμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-Coli. Οι άθλιοι Γερμαναράδες, κλέβουν, συκοφαντούν, χυδαιολογούν και στο τέλος δολοφονούν!

Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες της RAI, η μόλυνση που “χτύπησε” 8 παιδιά στη Β. Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας, οφείλεται σε κατεψυγμένο κιμά του γερμανικού σουπερμάρκετ Lidl. Η ανταπόκριση εδώ.

Έτσι, μετά τα Γερμανικά φασολάκια, έχουμε και τον Γερμανικό κιμά ως φορέα θανάτου.
Θυμηθείτε τώρα την φάμπρικα συκοφαντίας που έστησαν με τους γνωστούς ναζιστικούς μηχανισμούς τους συκοφαντώντας την Ισπανία και καταστρέφοντας τις αγροτικές οικονομίες των χωρών της Μεσογείου.
Θυμηθείτε τα Ελληνόφωνα ΜΜΕ με τι προθυμία αναπαρήγαγαν την συκοφαντική προπαγάνδα, επιφέροντας τεράστιο χτύπημα στις Ελληνικές εξαγωγές. Ακούσατε πουθενά για τον κιμά;

Είχε γραφτεί άλλωστε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο:
…και όχι βεβαίως τα αγγούρια της Ισπανίας.
Τα λαμόγια της Ευρώπης, οι τεμπελχανάδες βρωμύλοι ευθύνονται για το μακελειό στην χώρα τους αλλά και για πιθανές περιπτώσεις στις χώρες που εισήγαγαν τα Άρεια φασολάκια.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, φρόντισαν να κατασυκοφαντήσουν τα Ισπανικά προϊόντα για να κρύψουν την φονική τους ανευθυνότητα.
Ζημία τεράστια όχι μόνο για τους Ισπανούς αλλά και για τους Έλληνες αγρότες αφού κύριες αγορές όπως η Ρωσία σταμάτησαν τις εισαγωγές από την ΕΕ.
Σε αυτό το πλαίσιο, το “Ολυμπία” στέλνει αντίγραφα των συκοφαντικων ρεπορτάζ από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” ώστε οι Ισπανοί
παραγωγοί να στραφούν νομικά εναντίον τους όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν για τα Γερμανικά.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες εξαγωγείς εναντίον των Ελληνικών και Γερμανικών ΜΜΕ που επέφεραν με τα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα πλήγμα στην δραστηριότητα τους.
πηγή

3 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον να ψοφήσουνε από το κωλοβακτηρίδιό τους όλοι οι βρωμιαραίοι Γερμαναραίοι να ησυχάσουμε. Απαίσιοι τύποι δεν παλεύονται για πολλές μπάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα έρθουν το καλοκαίρι να τους ταίσουμε και εμείς τα βακτηρίδια που μας πουλάνε στα γερμανικά σουπερ μαρκετ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω καταγωγή από τα Καλάβρυτα και το μόνο που μπορώ να γράψω είναι: Καταραμένη ράτσα, καταραμένοι άνθρωποι. Μακάρι να βρουν το τέλος που βρήκαν οι δικοί μας κάποτε από τα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή