Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Για spa ο Πεταλωτής χθες το βράδυ?



Φίλος του parapolitika.gr μας ενημέρωσε ότι χθες το βράδυ, την ώρα δηλαδή που ο Γιώργος Παπανδρέου... μαλλιοτραβιόταν με τα μέλη ητου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής έπινε αμέριμνος το κοκτέϊλ του στην πισίνα του ξενοδοχείου Intercontinetal, παρέα με ένα κύριο, ο οποίος του έδινε συμβουλές για το πως θα πρέπει να διατηρηθεί σε φόρμα! Κατά πάσα πιθανότητα ήταν γυμναστής.

Το εντυπωσιακότερο όμως ήταν ότι μετά απο λίγη ώρα εμφανίσθηκε μια όμορφη παρουσία απο το προσωπικό του ξενοδοχείου προκειμένου να ενημερώσει το κυβερνητικό στέλεχος για το εξής: «κ. Πεταλωτή το spa σας είναι έτοιμο». Έτσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σηκώθηκε απο τη θέση του και προχώρησε προς τις εγκαταστάσεις του spa.


(Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/06/spa.html#ixzz1OqgqOfGc)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου