Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οι Γερμανοί Είναι Φίλοι μας Νο2. Ο Χημικός θάνατος Έρχεται Αεροπορικά από τη Γερμανία και χρεώνεται στους Έλληνες!

 ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΕΡΙΑ

Και χρεώνονται φυσικά στούς ελληνες πολίτες!Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL από τη Γερμανία,τις τελευταίες μέρες έρχονται αεροπορικά απο τη Γερμανία έκτακτες ποσότητες απαγορευμένων χημικών προκειμένου να σπείρουν κυριολεκτικά το θάνατο στούς έλληνες διαδηλωτές και όχι μόνο.
Οι εισαγωγές χημικών αερίων που προκαλούν άμεσα ασφυξία και εμετό -το STOPCARTEL είχε πρώτο καταγγείλει την απαγορευμένη χρήση τους σε συγκεκριμένες παριπτώσεις στην Κερατέα- από τη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγικές περιλαμβάνουν μόνιμη μη αντιρροπούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια,σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια και καρκινογένεση.
Το STOPCARTEL έχει επανειλημένα καταγγείλει δημόσια τη χρήση των απαγορευμένων σε όλον τον κόσμο χημικών με την αποκάλυψη της χρήσης τους τόσο στα γεγονότα της Κερατέας, όσο και κατά τις μεγάλες πορείες του Νοέμβρη 2010 στην Αθήνα με την σοβαρή επισήμανση ότι απο την εισπνοή τους δεν κινδυνεύουν μόνο οι διαδηλωτές εναντίον των οποίων εκτοξεύονται, αλλά και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην περιοχή όπως και ασθενείς νοσοκομειων..
Η εταιρία η οποία τα παρασκευάζει λέγεται Carl Hoernecke και τα τιμολόγια κόβονται στο όνομα της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας!
Στη συνέχεια, το υπουργείο οικονομικών της σύμμαχης χώρας, εγγράφει το κόστος στο ελληνικό χρέος προς τη Γερμανία..
Τα κύρια προϊόντα που παραδίδονται στην Ελλάδα είναι τα αέριο της τάξης CS.
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου