Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αλβανοί συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη φρικτή δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ακόμα 2 συνάνθρωποί μας θανατώθηκαν μαρτυρικά από χέρια αλλοδαπών.

Δυο Αλβανοί 20 και 31 χρόνων, είναι - σύμφωνα με την αστυνομία - οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε στις 26 Ιουνίου στη Βέροια, με θύματα 73χρόνο επιχειρηματία και την 69χρόνη σύζυγό του. Το ζευγάρι βρήκε μαρτυρικό θάνατο, καθώς τους βασάνισαν πολύ προκειμένου να αποσπάσουν τις πληροφορίες που ήθελαν.Τους έδεσαν τους φίμωσαν και τους χτυπούσαν μέχρι που ο ηλικιωμένος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και η σύζυγός πέθανε  από ασφυξία. 

 

Κίνητρο των Αλβανών ήταν η ληστεία, όπως ανακοίνωσε χθές, κατά την παρουσίαση της υπόθεσης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετό των δυο δραστών στο κέντρο της

...

Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν μαζί με άλλους δυο άλλους συμπατριώτες τους από την Αλβανία, που διέπρατταν διαρρήξεις και διακινούσαν ναρκωτικά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτόματο όπλο Καλάζνικοφ, ένα υποπολυβόλο Τοκάρεφ, τρεις γεμιστήρες με 63 φυσίγγια, 137 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και πλήθος κλοπιμαίων, μέρος των οποίων προέρχεται από το σπίτι του δολοφονημένου ζευγαριού. Σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα που συνελήφθησαν, βρέθηκαν σταθμευμένα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλέψει στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την αστυνομία, ο ένας από τους δράστες ομολόγησε μάλιστα, ότι διέπραξε και δυο διαρρήξεις στο Βόλο, σε μια από τις οποίες επιτέθηκε με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου