Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Έτσι λειτουργούν τα δικτατορικά καθεστώτα:Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 45 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΠΟΛΙΤΗ.



Το μέγεθος της αγάπης και της συμπάθειας που υπάρχει από τον ελληνικό λαό προς τα πρόσωπα των μελών της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Ο ένας εκ των χουντικών, ο οποίος στην πολιτική του ιστορία έχει βάψει τη συνείδησή του πολλές φορές με αίμα αθώων, (Σάμινα με 82 νεκρούς, Κερατέα , Σύνταγμα) και πάντα διαλέγει τον ...δύσκολο δρόμο της ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ όπως χαρακτηριστικά λέει, από χθες διάλεξε τον εύκολο δρόμο της φύλαξης από 45 αστυνομικούς.

Να τον φυλάξουν από τους πολίτες, τους οποίους -υποτίθεται- ότι αυτός ο δικτατορίσκος έχει ορκιστεί να φυλάει. Από τους πολίτες στους οποίους έταξε ασφάλεια και πάταξη του εγκλήματος, από τους πολίτες στους οποίους έταξε δημιουργία φράχτη μέχρι και τις 15 Μαίου για να τους προστατεύσει απο τις ορδές των λαθρομεταναστών, από τους πολίτες τους οποίους με δικές του εντολές τα ΜΑΤ, (τα οποία πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει ότι θα καταργήσει καθώς διαπίστωσε σ'αυτά...έλλειμμα δημοκρατίας),  χτυπούσαν δολοφονικά και ψέκαζαν αλύπητα επί ώρες.

Διαβάσαμε στο Onalert ότι ο  στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος, έκανε μια σύγκριση  αυτής της εικόνας που μεταφέρουν οι γείτονες του Παπουτσή, δηλαδή των 45 αστυνομικών που φυλάνε έναν Έλληνα Υπουργό, με την φύλαξη του ίδιου του Πρωθυπουργού της Αγγλίας. Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ], ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφει καμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς.

Ωστόσο σωστά επισημαίνει:“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχύς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

agiovasilema
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου