Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Παπουτσή, οι Έλληνες που καθημερινά δολοφονούνται από τους λαθρο, δεν έχουν 45 μπάτσους να τους φυλάνε όπως εσύ κ οι όμοιοί σου. Μια ακόμα γιαγιά βρήκε φρικτό θάνατο σήμερα!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ..ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ..ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ

Μια 74 χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στη Νέα Ιωνία.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στο ισόγειο διώροφης οικίας, στην οδό Ελλησπόντου 53, όπου η 74χρονη έμενε μόνη της, ενώ στον πρώτο όροφο μένει
η κόρη της με την οικογένεια της. Την άτυχη γυναίκα βρήκαν δολοφονημένη, τα εγγόνια της.

Το σπίτι ήταν παραβιασμένο και αναστατωμένο, ενώ η 74χρονη ήταν νεκρή στο κρεβάτι της.

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, το θύμα είχε δεμένα τα χερια και ήταν φιμωμένη, ενω δεν έφερε εξωτερικά τραύματα. Ο θάνατος της αποδίδεται σε ασφυξία και ως κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας θεωρείται η ληστεία.
Η ηλικιωμένη εκτιμάται ότι προσπάθησε να καλέσει με το τηλέφωνο σε βοήθεια, αλλά δεν μπόρεσε και πέθανε από ασφυξία από τις ταινίες με τις οποίες την είχαν φιμώσει οι άγνωστοι δράστες. Έως πριν από λίγο δεν είχε γίνει γνωστό τι άρπαξαν οι ληστές από το σπίτι του θύματος.Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου