Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Συνεχείς αυτοκτονίες Ελλήνων τον Ιούλιο! 500 αυτόχειρες το 2010. 150 στο πρώτο 3μηνο του 2011. Πλησιάζει η ώρα του ανθέλληνα και των τσιρακιών του. Η τιμωρία τους θα είναι ανάλογη!




Κάθετη αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, κατά 40% λόγω της οικονομικής κρίσης και των κυκλωμάτων τραπεζικής και ιδιωτικής τοκογλυφίας. Στην Ευρωζώνη η Ελλάδα έχει το χειρότερο ποσοστό.  Τα συγκλονιστικά στοιχεία έχουν ως εξής:
2007 : 328 (άνδρες οικογενειάρχες, νέοι άνεργοι, χρεωμένοι επαγγελματίες)
2008 : 366 (άνδρες οικογενειάρχες, νέοι άνεργοι, χρεωμένοι επαγγελματίες)
2009 : 391 (άνδρες οικογενειάρχες, νέοι άνεργοι, χρεωμένοι επαγγελματίες)
2010 : ο αριθμός εκτοξεύθηκε!! 500 !!! αυτόχειρες Έλληνες !!!
Τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2011 πιστοποιουν 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ένα ποσοστό που αντιστοιχεί δηλαδή σε δύο [2] αυτοκτονίες την ημέρα.
  • Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε απαγχονισμένος από ιμάντα παραθύρου στο σπίτι του στη Νίκαια, στην οδό Κομνηνών, ένας 50χρονος , ο οποίος είχε αφήσει σημείωμα που έλεγε ότι προβαίνει σε αυτή την πράξη καθώς δεν αντέχει άλλο τη ζωή του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της ανεργίας.
  • Χθες το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένος στο Κέντρο της Πτολεμαίδας 46χρονος επιχειρηματίας, που άφησε σημείωμα με το οποίο εξηγεί αναλυτικά τα
  • ... αίτια της πράξης του, που έχουν να κάνουν με οικονομικά προβλήματα.
  • Προχθές, στην Κορινθία, αυτοκτόνησε με καραμπίνα, 55χρονος, μέσα στο κτήμα του Βόχα.
  • Στην Καρυά Ελασσόνας, 52χρονος, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τεχνητή λίμνη συγκέντρωσης υδάτων.
  • Στις 4 Ιουλίου, αυτοκτόνησε 70χρονος στο Ρύμνιο Κοζάνης.
  • Το μεσημέρι της 29ης Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μαριόλης, 45 ετών.
  • Στις 21 Ιουνίου, αυτοκτόνησε ένας 47χρονος αγρότης στο Λασίθι Κρήτης.
  •  Στις 13 Ιουνίου, είχαμε άλλη αυτοκτονία στο Αίγιο, και ο μακρύς κατάλογος του αίματος χάνεται καθημερινά στις πίσω σελίδες του αστυνομικού δελτίου.
  • πηγη
  • 1 σχόλιο:

    1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΗ,,ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ..ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΕΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ,,ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ,ΜΟΛΟΤΟΦ,ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕ ΚΑΜΙΚΑΖΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΝΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.ΒΕΝΙΖΕΛΕ Τ ΑΚΟΥΣ..ΡΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗΣ 30ΔΙΣ...ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΗΣ....ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή