Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Θα κρατήσετε τον όρκο σας;



“‘Υπάρχει παραλογισμός στην Ελληνική κοινωνία»…
Αυτό δήλωσε ο Μπεγλίτης υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον έκανε τούρμπο…..
Δεν άρεσαν τα σχόλια των πολιτών στον κύριο Μπεγλίτη που μόνιμα είχε ένα ηλίθιο χαμογελάκι κολλημένο κάτω από την στραβή μύτη του….
Κακό πράγμα η τηλεόραση….. και  θα την είχα σπάσει αν δεν την είχα αποπληρώσει πριν  από λίγους μήνες…..
Κάθε φορά που βλέπω πολιτικούς στην τηλεόραση συνειδητοποιώ γιατί δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία….
Βρίζονται όλα τα χρώματα της  Ίριδας μεταξύ τους για το ποιος φταίει λιγότερο η περισσότερο και ποιος νομίζει ότι έχει δίκιο…..

Και ο μαυρισμένος Έλληνας κάθεται σαν χαζός και απορεί…..
Άκουσα τον Μπεγλίτη να μιλάει για την ανάπτυξη που έρχεται…..
Που στο διάολο είναι η ανάπτυξη και την βλέπουν μόνο οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ;;
Τι έχουν αυτοί δηλαδή και την βλέπουν; Και όχι μάλιστα την βλέπουν…. αλλά περπατάει κιόλας και έρχεται και προς το μέρος μας!!! Βιονικά είναι τα μάτια τους;;
Και μέσα σε όλα κάποιοι γραφικοί των άκρων πετάγονται σαν
...
 – άντε μην πω – και λένε κάτι παπαριές ΑΑΑ κατηγορίας…..
Αρχίζει το ΚΚΕ και λέει κάτι οικονομικές ασυναρτησίες  σε συνδυασμό με αριστερίστικες κουλτουροαηδίες που θα κάνανε τον Μαρξ να οδηγηθεί σε αυτοχειρία….
Οι άλλοι της πολυκατοικίας οι «θυρωροί» … άλλοι πάλι αυτοί….. εδώ δεν λέω τίποτα γατί θα με στείλουν στο Γκουαντάναμο από τα μπινελίκια…..
Δεν γίνεται ρε παιδιά να μείνουν αυτοί και να μας κυβερνούν…. Δεν γίνεται…. Δεν πάει άλλο….
Δεν γίνεται να μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα…. Δεν γίνεται!!!!!
Το πιο τραγικό όμως είναι ότι σε αυτή την εκπομπή δεν συζήτησαν για το βασικότερο σημερινό γεγονός….. για τις δηλώσεις του άλλου του κρυφο gay… του Γιούνκερ…. Περί μείωσης της εθνικής μας κυριαρχίας….
Εδώ μία μόνο ερώτηση μπορώ να κάνω στον εαυτό μου. Και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να την απαντήσω…..
Ο στρατός δεν είναι αυτός που είναι υπεύθυνος όταν απειλείται  η εθνική μας κυριαρχία;;;
Έχει η εθνική μας κυριαρχία διαφορετικές έννοιες;
Παίζει ρόλο ποιος είναι αυτός που μας απειλεί;
Παίζει ρόλο πόση κυριαρχία θα προσπαθήσει να πάρει;
Παίζει  ρόλο αν η απειλή θα είναι επί εδάφους, αέρος, θαλάσσης η επί της καθημερινότητας μας;
Δεν πρέπει να ενδιαφέρει τους Μακεδόνες αν χαθεί η Θράκη; Τους Πελοποννήσιους αν χαθεί η Ήπειρος; Τους Στερεοελλαδίτες αν χαθούν τα Δωδεκάνησα;
Δεν πρέπει να ενδιαφέρει τους στρατιωτικούς αν σε κάποιο μελλοντικό θερμό επεισόδιο θα τους στείλουν να αμυνθούν με ραγιάδικες διαταγές ώστε να κάνουν την «παλαβή» και να χάσουμε κανένα νησάκι;
Λυπάμαι που θα γράψω αυτό που θα γράψω τώρα….. αλλά πρέπει να το γράψω γιατί είναι αλήθεια…..
Η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα βρεθεί σε τέτοιες περιπέτειες που οι σημερινές μέρες θα μας φαίνονται μαγικές…. Αυτό βλέπω μέσα από τις ειδήσεις που διαβάζω….. και όπως κάποια στιγμή ένας φίλος μου είχε πει να μάθω να διαβάζω την πραγματική είδηση μέσα από τις ειδήσεις έτσι κι εγώ αυτό βλέπω σήμερα…..
Η αντίδραση της κυβέρνησης ήταν τόσο χαλαρή στις δηλώσεις του Γιούνκερ που όποιος πιστεύει ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε εθνικές περιπέτειες κοιμάται όρθιος….
Και φυσικά δεν σημαίνει ότι ένα πρωί θα ξυπνήσουμε και θα δούμε κανένα νησί  να λείπει από τον χάρτη… όχι…. Δεν θα το κάνουνε έτσι…..
Απλά θα δημιουργήσουνε τις ικανές συνθήκες ώστε πριν από το τετελεσμένο γεγονός να το έχουμε κάνει ήδη και «γαργάρα»…
Και να θυμάστε κάτι όλοι σας…..
Αν κάποια στιγμή συμβεί κανένα τέτοιο τετελεσμένο γεγονός….. οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θα κάνουν διακρίσεις περί  πρώην κομματικής ταυτότητας του γηγενούς πληθυσμού…. Δηλαδή για να σας το κάνω λιανά…. Π.χ Αν οι Τούρκοι καταλάβουν ένα νησί   μην νομίζετε ότι θα τους νοιάζει ποιοι είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΝ κλπ…. Όχι…. δεν θα τους νοιάζει όταν θα ρημάζουν τους «ραγιάδες»…. Τότε θα είναι αργά όμως για να υπάρχει ομόνοια γιατί το κακό θα έχει γίνει ήδη…..
Αν λοιπόν σε μια από τις  συγκεντρώσεις  του κόσμου ένας Εύζωνας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη  σιχαθεί να δακρύζει από τα δακρυγόνα και  αφήσει το πόστο του και ορμήσει με εφ όπλου λόγχη προς το κοινοβούλιο και τα ΜΑΤ έχετε σκεφτεί τι θα κάνει ο κόσμος;
Θυμάμαι  αυτό….
Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.
Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.
Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.
Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.
Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.
Αυτό ορκίστηκα εγώ στην θητεία μου…..
Είμαι ο τελευταίος που θα μιλούσα για στρατό….
Απλά όμως κάνω ένα ερώτημα…..
Εσείς θα κρατήσετε τον όρκο σας;
ΙΩΑΝΝΗΣ
αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου