Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απεσύρθη (προσωρινά) η τροπολογία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό

Eλλάδα: Απεσύρθη (προσωρινά) η τροπολογία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό
  1. «Χειρονομία καλής θέλησης» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  Γ. Παπακωνσταντίνου, την απόσυρση της τροπολογίας για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό, από το νομοσχέδιο για τις ενεργειακές αγορές. Το νομοσχέδιο ξεκίνησε να συζητείται απόψε στη Βουλή αλλά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάλεσαν την κυβέρνηση να την αποσύρει.
  2. Η τροπολογία περιλαμβάνει όμως και την παράταση της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων έως 31.12.2011.
  3. Ο υπουργός προτίθεται να επανακαταθέσει την τροπολογία την προσεχή Πέμπτη, αυτή τη φορά όμως στο νομοσχέδιο για την τουριστική κατοικία και τα αυθαίρετα.
  4. Όπως ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου η συγκεκριμένη τροπολογία ρυθμίζει μια σειρά θεμάτων που χειρίζεται ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Σηφουνάκης ο οποίος δεν μπορεί να είναι στη Βουλή για να την αναπτύξει.
  5. Για ακατανόητη κυβερνητική πρεμούρα είχε κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης.( e-typos.com)
(Agiovasilema: Αλήθεια, εκείνα τα θεματάκια που έχει ο Παπακωνσταντίνου με το αυθαίρετο της μάνας του, με την δική του αδήλωτη πισίνα στη Σέριφο και κάτι τρελά νοίκια, τα ''τακτοποίησε'';;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου