Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο λύκος και αν εγέρασε...Συνελήφθη και πάλι ο εγκέφαλος της «εταιρείας δολοφόνων»

Τον δικηγόρο και πρώην δήμαρχο Χαλκηδόνας Χρήστο Παπαδόπουλο, γνωστό ως αρχηγό της «εταιρείας δολοφόνων», συνέλαβε η αστυνομία με την κατηγορία ότι οργάνωσε την αρπαγή 57χρονης γυναίκας.
Η γυναίκα κρατείτο παράνομα πέντε μήνες σε διώροφο σπίτι στη Συκιά Κορινθίας, ενώ για το ίδιο αδίκημα, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούνται ένας 50χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Κρήτη και αποφυλακίστηκε το 2009, και άλλο ένα άτομο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η παράνομη κράτηση της γυναίκας διαπιστώθηκε όταν η γυναίκα που καθάριζε το σπίτι ανέβηκε στον α΄όροφο, όπου της είχαν απαγορεύσει να μπαίνει, και βρήκε την 57χρονη. Τότε η τελευταία της ζήτησε να ειδοποιήσει τον αδερφό της στη Δράμα, ο οποίος πήγε αμέσως στο αστυνομικό της περιοχής του, όπου κατήγγειλε τα όσα πληροφορήθηκε.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Ξυλοκάστρου και ακολούθησε έφοδος παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι στη Συκιά, όπου βρέθηκε η 57χρονη. Στο ίδιος μέρος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας πιστολιού με 12 φυσίγγια και εννέα ναρκωτικά δισκία. Το κρησφύγετο όπου κρατείτο ανήκε στη σύζυγο του 50χρονου συλληφθέντα, με τον οποίο εκτιμάται ότι ο Παπαδόπουλος είχε γνωριστεί στις φυλακές.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 57χρονη είχε γνωριστεί με τον Παπαδόπουλο μέσω κοινών γνωστών. Εκείνος της εμφανίστηκε ως δικηγόρος ειδικός στα κληρονομικά, καθώς η γυναίκα ήθελε να τακτοποιήσει κάποιες κληρονομικές
...
εκκρεμότητες. Ο ανακριτής Κορίνθου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 73χρονου και οι αρχές τον συνέλαβαν στο σπίτι συγγενή του, όπου διέμενε τις τελευταίες μέρες.
Ο Χρ. Παπαδόπουλος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Η 57χρονη γυναίκα, με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, έχει τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Η υπόθεση της "εταιρείας δολοφόνων" είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η συμμορία προσέγγιζε ηλικιωμένα και πλούσια άτομα και τα εξόντωνε με διάφορους τρόπους, αφού προηγουμένως είχαν πλαστογραφήσει τις διαθήκες τους, με αποτέλεσμα να οικειοποιούνται τις περιουσίες τους. Στη συνέχεια παρουσίαζαν τον θάνατό τους ως φυσιολογική κατάληξη. Μάλιστα ένα από τα μέλη της συμμορίας εμφανιζόταν σε ηλικιωμένες γυναίκες-υποψήφια θύματα ως γαμπρός.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου