Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τι φήμες είναι αυτές που κυκλοφορούν πάλι??? Βάλανε διμοιρία αλλοδαπών ΜΑΤ για βοήθεια στους Έλληνες ''συναδέλφους'' στυλοβάτες της κυβερνητικής ΧΟΥΝΤΑΣ???

0
mat
Όργιο φημών για παρουσία νατοϊκών αστυνομικών που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία ως δυνάμεις καταστολής των Αγανακτισμένων. Πώς ξεχωρίζουν οι αλλοδαποί αστυνομικοί των ΜΑΤ;
Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία μιας ολόκληρης διμοιρίας ΜΑΤ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε συγκρούσεις με Αγανακτισμένους, της οποίας οι άνδρες κρατάνε τις ασπίδες τους ανάποδα [φωτό].
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, η συγκεκριμένη διμοιρία MAT εκτός ότι κρατάει τις ασπίδες ανάποδα είναι η μοναδική που τα μέλη της φοράνε εξ’ ολοκλήρου αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.
Οι διαδηλωτές αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη διμοιρία ΜΑΤ ως τη σκληρότερη όλων. Την κατηγορούν για πρωτοφανή βαρβαρότητα και υπέρμετρη χρήση χημικών.
Σύμφωνα με αποκάλυψη του tromaktiko, που επικαλείται μαρτυρία συνταξιούχου αξιωματικού πρώην διοικητή, η συγκεκριμένη διμοιρία είναι νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου