Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ CARTOONS ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...






(AGIOVASILEMA: ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΜΕ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ, ΤΑ ΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.


ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΗΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ, ΜΑΡΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ.


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.)

Ευχαριστούμε το ΚΑΝΕΝΑ που μας το έστειλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου