Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στο ΛΑΟΣ προσχώρησε ο Κ. Κιλτίδης. ( Άλλο ένα λαμπρό παράδειγμα πολιτικής σταθερότητας)

Την.... τρίτη μετεγγραφή του μέσα σε μία κοινοβουλευτική περίοδο έκανε ο Κώστας Κιλτίδης. Ο βουλευτής  ξεκίνησε από τα έδρανα της Ν.Δ, μεταπήδησε στη Δημοκρατική Συμμαχία και προσχώρησε στο ΛΑΟΣ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Γ. Καρατζαφέρης με επιστολή του στον πρόεδρο τη Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, τον ενημερώνει για την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της Ν.Δ. στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Ο Κ. Κιλτίδης αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία προ διμήνου, έπειτα από το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καλωσορίζοντας τον Κ. Κιλτίδη στο κόμμα του, δήλωσε: «H χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζεται. Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν. Η απάντηση στην σωτηρία της
...
 πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος γνωρίζει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση, ανέλιξη και εξαιρετική άνοδο στα συναισθήματα του ελληνικού λαού. Στο πλαίσιο αυτό ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου, τον κ. Κώστα Κιλτίδη ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα».

Ο Κ. Κιλτίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ζω από παιδί για τις ιδέες και όχι από τις ιδέες. Τα συρματοπλέγματα των κομμάτων δεν τις στραγγάλισαν ποτέ. Φέρω σε όλη μου την ζωή το ελληνότροπο αξιακό σύστημα που πρεσβεύει ο ΛΑΟΣ Ο δικομματισμός συντρίβεται υπό το βάρος του εκφυλισμού και της αναξιοπιστίας. Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Από το επίκεντρο της ζωής μου και της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη θα δώσω τον αγώνα για την ανατροπή και την αναγέννηση».


agiovasilema: Εμείς τι να ευχηθούμε? Άντε με το καλό , σε κανένα μήνα και στο νεο ΠΑΣΟΚ που θα ιδρύσει ο Giorgos ο slow. Εντυπωσιακή η σταθερότης των απόψεων των πολιτικών μας, δεν νομίζετε? Γι αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου