Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΚΟΛΑΣΗ: Τραυμάτισαν την ηλικιωμένη μητέρα του Ν. Νικολόπουλου για τρίτη φορά σε έναν χρόνο. Εισβάλουν σε σπίτια, κρατούν ομήρους βρέφη, απαγάγουν ηλικιωμένες.

Δεν είναι θέμα κράτους πλέον, αλλά επιβίωσης. Τα πάντα έχουν καταλυθεί. Καθάρματα που δεν σέβονται ηλικιωμένες και βρέφη, δεν έχουν δικαιώματα. Απαιτείται λαϊκή αυτοοργάνωση για την απόκρουση της λαίλαπας που αποτελεί άλλωστε την αστική τρομοκρατία των εξουσιαστών.
Χτύπησαν και λήστεψαν την 84χρονη μητέρα του Νίκου Νικολόπουλου, για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο.
Εισεβαλλαν σε σπίτι στον Άλιμο και κρατούσαν ομήρους ανδρόγυνο και δύο μικρά παιδιά.
Εισέβαλλαν σε σπίτι στον Μυστρά, λήστεψαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και απήγαγαν την γυναίκα!
Όλα αυτά μόνο σε μία μέρα.
Αυτός ο λαός πρέπει να ξαναπαλέψει για την λευτεριά, το δικαίωμα στην ζωή και το ιερό της Εστίας. Όπως πρώτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου