Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Γερμανοί τουρίστες: Γύφτοι, τζαμπατζήδες και λιγούρια. Ψάχνουν μαϊμού παραβάσεις για να μην πληρώσουν τη διαμονή τους σε όλα τα μέρη που επισκέπτονται!

 Καταγγελία στο SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI!
 
Ως ''τζαμπατζήδες'' που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση χαρακτηρίζει τους συμπατριώτες του ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας.
 
''Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου'' είναι τα συνηθέστερα ''πατήματα'' για μείωση τιμών εως και 50% που ζητάνε.


 
Μάλιστα ένας γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει.
 
Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος.Ο λιγδιάρης ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.
 
Κατά τα λοιπά, αυτά τα ζώα, ρίχνουν τόνους λάσπης για τον χαρακτήρα των Ελλήνων και την ...τάση που έχουμε να εξαπατούμε τους άλλους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου