Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σσσσστ..... κάντε ησυχία μην ενοχλήσετε τον στοχαστή που λιάζεται στις παραλίες! Τα ίδια και χειρότερα με πέρσι κάνει, από το ένα νησί στο άλλο ...(γι'αυτό η χούντα θέλει να κλείσει τα μπλογκς...).

Η κυβέρνηση δουλεύει: Από τη Χρυσή Ακτή, στη Σέριφο



Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τη Χρυσή Ακτή της Πάρου, όπου απολάμβανε τα μπάνια του το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός και χθες επιβιβάστηκε πριν καλά-καλά τελειώσει η σύσκεψη στη Βουλή, στο …βαπόρι για τη Σέριφο.
Η εικόνα της κυβέρνησης που εργάζεται αόκνως και δεν πάει διακοπές είναι θολή, αφού, όπως λέει και ο σοφός λαός, «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι».
Το μακρύ -πολύ μακρύ για να ακριβολογούμε- σαββατοκύριακο του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, οπότε θα επιστρέψει από τη Σέριφο.
Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έλεγε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναχωρήσει για λίγες ημέρες από την επόμενη... Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός, αναχωρούσε βιαστικά από τη σύσκεψη που είχε στη Βουλή (με Βενιζέλο, Χρυσοχοϊδη, Παμπούκη σχετικά με το μέλλον των ναυπηγείων Ελευσίνας) προκειμένου να προλάβει το πλοίο που έφευγε στις 16:00 από τον Πειραιά για το γραφικό νησί των Κυκλάδων.
Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Άντα θα καταλύσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λιβάδι σε κάτι πιο …λιτό από το «Poseidon of Paros» της Χρυσής Ακτής, όπου έμειναν το προηγούμενο σαββατοκύριακο. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου