Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Μπήκε στο νόημα και ο Βενιζέλος. Ο κόσμος καίγεται αλλά αυτός κάνει βουτιές στη Σκόπελο. Πιάσανε, Σέριφο ο ένας, Σκόπελο ο άλλος, καλά πάμε!!!



Στην Πάρο και τη Σέριφο ο πρωθυπουργός, στη Σκόπελο ο υπουργός Οικονομικών.
Παράπονο δεν έχουμε.
Έπιασαν τόπο οι εντολές του Γιώργου Παπανδρέου: «Φέτος δεν έχει διακοπές», «Μην δω κανέναν με μαγιό» κλπ.
Και βέβαια ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Τι να σου κάνουν και οι υπουργοί όταν ο πρόεδρος της κυβέρνησης, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, κάνει τα σαββατοκύριακα τετραήμερα και παίρνει κάθε εβδομάδα σβάρνα τα νησιά.
Έτσι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε να κάνει μια μικρή ανάπαυλα, παρά τον καταιγισμό των οικονομικών εξελίξεων και να αποδράσει στο εξοχικό του στη Σκόπελο.
Σύμφωνα μάλιστα με το skopelos-news.blogspot αποφεύγει τις εμφανίσεις στο νησί.
Όπως αναφέρει: «Κρυμμένος στο σπίτι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην Σκόπελο... Δεν έχει το θάρρος να κυκλοφορήσει φοβούμενος το γιουχάισμα και τα γιαούρτια που θα του έριχναν οι Σκοπελίτες... Έτσι είναι οι...υπουργοί σήμερα δυστυχώς έτσι όπως έφτασαν τον λαό δύσκολα θα μπορούν να κυκλοφορούν. Αλήθεια όταν πάνε για εκλογές πως θα μπορέσουν να μιλήσουν στον λαό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου