Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η μεγαλομανία και η τάση να υποτιμήσουν τους Έλληνες τους μάρανε. Τα χάλια τους δεν τα κοιτάνε οι Άγγλοι που φλέγεται το Λονδίνο και ισοπεδώνεται από το πλιάτσικο και τους κανιβαλισμούς.

Το Λονδίνο είναι σε πόλεμο! - 13.000 αστυνομικούς κατεβάζει στο δρόμο η βρετανική κυβέρνηση - Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Cobra

H φωτογραφία αυτή είναι στο πρωτοσέλιδο των Times και απεικονίζει μια γυναίκα να πηδάει να σωθεί από ένα φλεγόμενο κτίριο!
- Βίντεο - ντοκουμέντο με νεαρό τραυματία που τον ληστεύουν την ώρα που είναι στην άκρη του δρόμου
- Ανθρωποι πηδούσαν από φλεγόμενα κτίρια για να σωθούν
- "Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο", λένε οι βετεράνοι της Μητροπολιτικής Αστυνομίας
- Οργή για την καθυστερημένη επιστροφή του βρετανού πρωθυπουργού από τις διακοπές του
Το Λονδίνο εδώ και 3 ημέρες φλέγεται στην κυριολεξία. Περιοχές ολόκληρες είναι πλέον απαγορευτικές για να κυκλοφορήσει κανείς και το χάος, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί είναι αμέτρητοι.

Μόλις σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της χώρας, Κάμερον, ο οποίος επέστρεψε μόλις χθες το βράδυ από τις διακοπές του αποφάσισε να προεδρεύσει επείγουσας συνεδρίασης της κυβερνητικής ομάδας διαχείρισης κρίσεων Cobra.

'Ηδη όμως είχαν παραδοθεί στις φλόγες και την καταστροφή για 3η νύχτα συνοικίες του Λονδίνου, του Μπέρμιγχαμ, του Μπρίστολ και του Λίβερπουλ.

'Οπως ανακοινώθηκε από την Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, 13.000 αστυνομικοί θα αναπτυχούν τις επόμενες ώρες στους δρόμους όλων των περιοχών που φλέγονται.

H πυροσβεστική δεν επαρκεί για να σβήσει τις φωτιές που ξεσπούν η μια μετά την άλλη στις περιοχές του Λονδίνου, αλλά και του Λίβερπουλ και του Μπέρμιγχαμ.

Επισήμως, οι επικεφαλής της αστυνομίας ανακοίνωσαν οτι τα επεισόδια που διαδραματίζονται τα τελευταία τρία βράδια είναι τα χειρότερα που θυμούνται ποτέ! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα απίστευτα που συμβαίνουν! Ενα παιδί κάθεται τραυματισμένο στην άκρη του δρόμου. Κάποιοι νεαροί τον πλησιάζουν τον βοηθούν να σταθεί στα πόδια του και μετά τον ληστεύουν!



Κτίρια παραδόθηκαν τη νύκτα στις φλόγες στο Κρόιντον, το Πέκαμ και του Λιούισαμ στο νότιο Λονδίνο, ενώ το κύμα βίας εξαπλωνόταν στους δρόμους του Χάκνεϊ, στα ανατολικά, του Κλάπαμ, στο νότο, του Κάμντεν, στο βορρά και του Ιλινγκ, στα δυτικά. Τα οχήματα της
...
πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν επαρκούσαν για να αντιμετωπίσουν το σύνολο των πυρκαγιών που ξέσπασαν από εμπρησμούς στην περιοχή του Λονδίνου.



334 άτομα έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους και ένα αγόρι 11 ετών. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε 69 από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στα επεισόδια και τις λεηλασίες.






Σχολιαστές αποδίδουν την έκρηξη του κύματος βίας στις περικοπές των κοινωνικών παροχών που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο της σκληρής πολιτικής λιτότητας της κυβέρνησης για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος. Πολλοί από τους συμμετέχοντες στα βίαια επεισόδια προέρχονται από φτωχές περιοχές με μεγάλα ποσοστά ανεργίας.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου