Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Ο Γιώργος πάει διακοπές και αφήνει τον Βενιζέλο να φθαρεί

«Ο Γιώργος κουράσθηκε και θέλει διακοπές». Αυτό έλεγαν οι φίλοι και οι συνεργάτες του πριν από ένα μήνα. Και ο Γιώργο φροντίζει τώρα να ξεκουραστεί. Στην Σέριφο προς το παρόν. Και έχει αφήσει  τις ταλαιπωρίες της εξουσίας στον Βενιζέλο
Ο ΓΑΠ γνωρίζει ότι η «πληθωρικότητα» του Βενιζέλου είναι πλεονέκτημα για εκείνον στην παρούσα φάση, αλλά και μεσοπρόθεσμα μειονέκτημα για τον Βενιζέλο. Και έχει επιλέξει αυτή την τακτική, η οποία μοιάζει με win win situation. Σήμερα ο Βενιζέλος βγάζει όλη τη δουλειά, τρώει όλη την κριτική και τη φθορά της εξουσίας.
Ενώ, ο ΓΑΠ που βρίσκεται σε δημοσκοπικό διάλειμμα, ως αρχηγός μειωμένης αξιοπιστίας μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης, φεύγει από την επικαιρότητα, κερδίζει χρόνο, ώστε να ξεχαστεί η αρνητική εικόνα του, και θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.
Αυτή την τακτική του συνέστησαν οι συνεργάτες του για να τον
...
προστατεύσουν, θέτοντας ως χρονικό ορίζοντα του comeback την ΔΕΘ, και τις αρχές του Σεπτέμβρη. Τότε θα επανεκτιμήσουν τα δεδομένα βλέποντας τις δημοσκοπήσεις, το κοινωνικό κλίμα, την στάση των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και φυσικά τις διεθνείς και εθνικές οικονομικές εξελίξεις.
Μέχρι τότε, όλοι έχουν χρόνο να παίξουν, λένε συνεργάτες του ΓΑΠ και εννοούν τους πάντες: από τον Βενιζέλο μέχρι τους τραπεζίτες που θέλουν να συγχωνευτούν, αλλά δεν ξέρουν πως, και από την παλαιά γενιά επιχειρηματιών μέχρι τους νέους που ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι (με την πατρωνία του ΓΑΠ, φυσικά).
Ξεχνούν όμως στο Μαξίμου ότι ο Βενιζέλος δεν είναι το παιδί που πετά έξω τα σκουπίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου