Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011- Απολογισμός της μέρας

Επειδή μας έχουν ζαλίσει το κεφάλι, ότι τίποτα δεν κουνιέται, ότι έχουμε υποταχθεί στη μοίρα μας και αποδεχόμαστε παθητικά αυτά που μας συμβαίνουν, ας κάνουμε έναν πρόχειρο απολογισμό της σημερινής μέρας:

 - 6 υπουργεία βρίσκονταν υπό κατάληψη. Εμποδίστηκε ακόμα και η είσοδος των Τροϊκανών.
- 500 σχολεία σε όλη τη χώρα τελούν υπό κατάληψη.
- 300 ΑΕΙ και ΤΕΙ στα οποία συνεχίζεται η κατάληψη
- Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία
- Στάση εργασίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

- Απεργία ταξί
- Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες σε όλες τις πόλεις της χώρας και κάψιμο των ειδοποιητηρίων με τις έκτακτες εισφορές σε διάφορα σημεία!

...
-  Καταλήψεις διοδίων, εφοριών και δημαρχείων.


 - Οργασμός προτροπής μέσω διαδικτύου για  μαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών.


Με δεδομένες λοιπόν τις δύσκολες συνθήκες που απορρέουν από τα δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτό που έχουμε τώρα στην Ελλάδα, το να καταφέρνουμε να αντιδρούμε τόσο και με αυτόν τον τρόπο, είναι μεγάλη νίκη. Τα ΜΜΕ έχουν λόγους να απαξιώνουν τις αντιδράσεις μας, να συντηρούν τον μύθο του ''κοιμισμένου'' Έλληνα και να μας γεμίζουν ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια, αλλά δυστυχώς γι'αυτούς, η ψυχή μας  παραμένει ζωντανή. Δεν πεθάναμε, είμαστε εδώ και περιμένουμε μια μικρή σπίθα. Μετά....δεν τους σώζει τίποτα!
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου