Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ξύλο, συλλήψεις, χημικά και κυνήγι από τους πραιτωριανούς του δικτάτορα ΓΑΠ, ο οποίος παρά τα πρωτοφανή μέτρα και τη βία τρέμει για τη ζωή του και έχει ετοιμάσει 3 ελικόπτερα διαφυγής

 

«Μια νύχτα σαν κι αυτή στην Αργεντινή, σ΄ αυτό το ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί» τραγουδούσαν πριν δύο μήνες οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και να που έφτασε η ώρα του ελικόπτερου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες...
έχουν επιστρατευτεί τρία ελικόπτερα (της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη διαφυγή του Παπανδρέου και της κυβερνητικής κουστωδίας σε περίπτωση που αποκλειστούν την Κυριακή στο λιμάνι όπου για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί εκεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Η Αστυνομία είχε εγκαίρως ενημερώσει την ασφάλεια του πρωθυπουργού ότι δεν είναι ασφαλέστερο το λιμάνι από το Βελλίδειο κι όμως εκείνοι επέμεναν να παραχωρηθεί η συνέντευξη στον συγκεκριμένο χώρο. Πληροφορίες για πλωτά μέσα διαφυγής δεν έχουμε , αλλά αποκλείεται να μην έχει ληθφεί και τέτοιο μέτρο.


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου