Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο δικτάτορας ΓΑΠ δεν θα εγκαινιάσει την ΔΕΘ γιατί δεν αισθάνεται ...ασφαλής.

Οι 11.000 αστυνομικοί δεν φθάνουν στον δικτάτορα Πινοσετ-ΓΑΠ, ο οποίος αισθάνεται τρομοκρατημένος. Αντιλαμβάνεται ότι μετά από το πλήρες ξεπούλημα της χώρας και του λαού, η οργή πλέον λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έτσι, δεν θα κάνει τα εγκαίνια κι ούτε θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου στον αγιασμό, ενώ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αποθήκη Γ' του Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης κι όχι στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.
 

Ο φόβος λαϊκής αντίδρασης, καθώς υπήρχε σχετική πληροφόρηση των αρχών ασφαλείας, οδήγησε τον πρωθυπουργό στην απόφαση να αποφύγει, όσο το δυνατόν, την έκθεσή του σε χώρους που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αστυνομευθούν. Ετσι:

* Ο αγιασμός με τα εγκαίνια που ούτως ή άλλως έχει καθιερωθεί να γίνονται στα γραφεία της Helexpo, θα γίνουν αύριο πρωί με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
* Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σε μια περιοχή που ευκολότερα
μπορεί να αστυνομευθεί και είναι το λιμάνι. Στην αποθήκη Γ' του λιμανιού είχε γίνει και η μοναδική, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός:
* Το απόγευμα στις 2 θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και στις 3 στον ίδιο χώρο θα συζητήσει με τους φορείς της πόλης.
* Αύριο, η μόνη δραστηριότητα του Γιώργου Παπανδρέου που ανακοινώνεται θα είναι η ομιλία του στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, στις 8 το βράδυ, στους παραγωγικούς φορείς -σ' ένα ακροατήριο ελεγχόμενο.
* Μεθαύριο Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, η συνέντευξη Τύπου στην αποθήκη Γ' του λιμανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου