Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παναγιωτακόπουλος, γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ένας από αυτούς που μας κατσίκωσαν τον ΓΑΠατο), αρνείται να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.......

 Απίστευτες δηλώσεις πανικού από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν την πολιτική τους πορεία να τελειώνει.
Με το τίτλο «Υπάρχει κοινός νους; Σκέφτεται κανείς σ’ αυτή την κυβέρνηση;» το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έστειλε πριν από λίγο την παρακάτω δήλωση – φωτιά:
«Σκέφτομαι σοβαρά αν θα πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα. Προβληματίζομαι αν θα δεχτώ μια αυθαίρετη και άδικη πράξη ενός πανικοβλημένου οικονομικού επιτελείου, που λειτουργεί άδικα, χωρίς μελέτη, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι σε εκατομμύρια συμπολίτες μου. Σκέφτομαι ότι για ένα σπίτι που το απέκτησα νόμιμα, πληρώνοντας τους φόρους που μου αναλογούσαν, θα πρέπει να τιμωρηθώ, θα πρέπει να πληρώνω και ενοίκιο για το ίδιο μου το σπίτι στο κράτος!
Γιατί; Σκέφτομαι ότι αν με την ίδια σπουδή που σχεδιάζουν χαράτσια και νέους φόρους, ασχολούνταν με τη φοροδιαφυγή θα είχανε επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της χώρας. Αναρωτιέμαι αν τελικά το θέλουν.
Μήπως τελικά η μη πληρωμή θα βοηθήσει το οικονομικό επιτελείο να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας;

(agiovasilema: Επειδή  όλοι εσείς δεν αρκείστε στα σπίτια μας και στις ζωές μας, αλλά προφανώς θέλετε να πάρετε και τα μυαλά μας, τουλάχιστον αξίζει τον ''κόπο'' αυτή η δουλειά που σας έβαλαν να κάνετε; Έχετε εξασφαλίσει πλουσιοπάροχη ζωή για τα εγγόνια των παιδιών σας; Αν όχι, κορόιδα σας πιάσανε.....
Αυτά τα βαρύγδουπα περί άρνησης πληρωμής, γιατί δεν τα λέγατε αγαπητέ 2 μέρες πριν την ψηφοφορία; Τώρα σας ήρθε η έμπνευση; Τώρα που η δουλειά έγινε και θεωρείται ''τελειωμένη'', είπατε να ρίξετε και μερικές κορώνες για ξεκάρφωμα. Πόσο  μα πόσο μαλάκες μας θεωρείτε τελικά;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου