Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις. Διακοπή συνομιλιών Βενιζέλου με την Τρόικα.


 Διαβάζουμε και ακούμε ότι οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο  οι συνομιλίες του Βενιζέλου με την τρόικα για τα επιπλέον μέτρα που μας ζητούνται λόγω μεγάλης απόκκλισης στους στόχους και κυρίως στο έλλειμμα που εμφανίζεται τελικά μεταλύτερο κατά 1% του ΑΕΠ.

Το έλλειμμα διαμορφώνεται στο 8,7% έναντι 7,7% που ήταν ο στόχος πράγμα που θα σημάνει πρόσθετα μέτρα τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ.

Οι ελεγκτές αποχώρησαν δυσαρεστημένοι και δεν δεσμεύτηκαν για
.....
την εκταμίευση της επόμενης δοσης, καθώς στον αέρα βρίσκεται η έκθεση για την πορεία των μεταρρυθμίσεων.

Διαβάζουμε επίσης ότι ο  Βενιζέλος επέμεινε ότι μπορούμε να πιάσουμε τους στόχους με την εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων μέτρων, πράγμα που δεν δέχονται οι ελεγκτές, με αποτέλεσμα τώρα το θέμα να παραπέμπεται στους ευρωπαίους ιθύνοντες.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διακοπούν οι συνομιλίες και οι αποφάσεις να ληφθούν στην σύνοδο του Eurogroup.

Εμάς τώρα όλο αυτό το σκηνικό δεν μας πείθει καθόλου και μας μυρίζει προσπάθεια να την γλυτώσουν ο Παπανδρέου και η συμμορία του, με μια δήθεν αντίσταση προς τις απαιτήσειςα της Τρόικας, ενώ ήδη τους έχουν ξεπουλήσει τα πάντα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου