Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

28η Οκτωβρίου 2011.Πάτρα. Έδιωξαν τους προδότες-πολιτικούς- Δεν παρέλασε ο στρατός!


 

 

Διεκόπη η παρέλαση στην Πάτρα αφού χιλιάδες πολίτες εισέβαλαν στο οδόστρωμα της Αγίου Ανδρέου και εμπόδισαν τους επισήμους να καθίσουν στην εξέδρα.



Ο λαός φώναζε συνθήματα κατά των πολιτικών και τους κατηγορούσε ότι ξεπούλησαν την χώρα. H ένταση ήταν μεγάλη. Τελικά η παρέλαση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού οι διαδηλωτές κάλεσαν τον κόσμο να αποχωρήσει για να παρελάσουν οι μαθητές.

Οι πολιτικοί... φυγαδεύτηκαν, ενώ απλοί πολίτες κάθισαν στην εξέδρα των επισήμων. Τελικά παρέλασαν μόνο οι μαθητές και όχι ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας. Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης οι διαδηλωτές κατέβηκαν στο οδόστρωμα, και τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο. Αλλά και το "σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου