Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Γνωστή με βαρύ....ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ (πολιτικό) επώνυμο θέλει… μαύρα λεφτά!

black1_600_375_-1520156842.jpg
Τι ζήτησε από υπάλληλο σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά προκειμένου να κάνει ανενόχλητη την… μπίζνα της!
Τι έγινε;
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα πραγματική. Ωστόσο, προκειμένου να διαφυλάξουμε την πηγή μας, θα αποφύγουμε να αναφερθούμε σε ονόματα και διευθύνσεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο του Πειραιά, καταφθάνει ένα ηλιόλουστο απόγευμα μια ιδιαίτερα γνωστή κυρία, με βαρύ (πολιτικό) επώνυμο η οποία, ωστόσο, σε αντίθεση με την οικογένειά της ασχολείται περισσότερο με τις business και λιγότερο με την πολιτική.
Η πολύ γνωστή κυρία έχει μόλις επιστρέψει από τον Καναδά, συνοδεύοντας μια άλλη πολιτικό – και φίλη της οικογένειας – η οποία έχει διοργανώσει μια μεγάλη συγκέντρωση για τα μέλη του κόμματος.
Ανεβαίνει στον τρίτο όροφο του κτιρίου, όπου και συναντάται με την συμβολαιογράφο προκειμένου να διευθετήσει τα απαραίτητα έγγραφα για την πώληση ανεξάρτητων κατοικιών σε γνωστή (και με πλούσια πολιτική ιστορία) περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Αφού προηγείται μια χαλαρή συζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές η συμβολαιογράφος έρχεται στο προκείμενο και ζητά να μάθει το ποσό με το οποίο θα πωληθούν οι κατοικίες.
Έκπληκτη ακούει το μέλος της πολύ γνωστής πολιτικής οικογένειας να της διαχωρίζει το ποσό σε…. ΜΑΥΡΑ και ΑΣΠΡΑ, με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς κανένα ίχνος άγχους.
Μετά από μισή ώρα το ραντεβού έχει τελειώσει και η κυρία (της πασίγνωστης πολιτικής οικογένειας) επιστρέφει στο αυτοκίνητο της για να ακούσει με κατανόηση από ραδιοφώνου τα μέτρα της κυβέρνησης για την ..πάταξη της φοροδιαφυγής!
Πατήστε εδώ να διαβάσετε τα σχόλια τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου