Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας! Η εγκληματικότητα αυξήθηκε γιατί γίνονται πολλές πορείες!, είπε ο Υπουργός ...μιζανπλί

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για την αύξηση της εγκληματικότητας.
Δηλαδή, ο κ.Παπουτσής επιχείρισε να μας πείσει οτι οι ληστές με τα καλάσνικοφ βιάζουν και κλέβουν ανεξέλεγκτα, γιατί όλοι οι αστυνομικοί έχουν πάει στις πορείες.

Και όχι γιατί κάποιοι εξοντώνουν την ομάδα ΔΙΑΣ και για ανεξήγητο λόγο δεν υπάρχει αστυνόμευση από τη μια το βράδυ έως τις 6 το πρωί!

Στην συζήτηση στην Βουλή που εξελίχθηκε σε κόντρα ο κ.Παπουτσής κατήγγειλε την ύπαρξη ομάδων της «άκρας δεξιάς» που επιχειρούν, όπως είπε, «να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» και ότι επιδιώκουν «να δημιουργήσουν τέτοιους θύλακες και μέσα στα σώματα ασφαλείας», τονίζοντας πως αυτό το υπουργείο δεν θα το επιτρέψει.

Αναφερόμενος στην αύξηση της εγκληματικότητας την απέδωσε και στις
.... 
αυξημένες κινητοποιήσεις (περίπου 1100 ετησίως, όπως είπε) που απαιτούν και αυτές την παρουσία της αστυνομίας, ενώ όσον αφορά στα φαινόμενα χαμηλής εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, τα συνέδεσε κυρίως με τους ναρκομανείς, επισημαίνοντας πως «αν δεν γίνει αποκέντρωση νοσοκομείων, άνθρωποι είναι, δε μπορούμε να τους διώξουμε».

Για γραφικότητες κατηγόρησε τον κ. Παπουτσή ο Αδωνις Γεωργιάδης (αντικατέστησε τον ερωτώντα Πρόεδρο του ΛΑΟΣ) και θράσος, καλώντας τον αν απαντήσει "τί ορίζει μικρή εγκληματικότητα, «τη συμμορία αλβανών που απελευθερώθηκαν από τις ελληνικές φυλακές επειδή εσείς ψηφίζεται νόμους να βγαίνουν ελεύθεροι και μπαίνουν στα σπίτια με τα καλάζνικοφ; Ή μικρή εγκληματικότητα είναι το ότι μπήκαν σε σπίτι και βίασαν γυναίκα με τα δύο παιδιά να βρίσκονται μέσα; Αν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν ξέρει τί του γίνεται αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη χώρα» ρώτησε, ενώ πρόσθεσε ότι ο Υπουργός δεν μπορεί να είναι περήφανος που επί Υπουργίας του όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί, ο μικρότερος κατά 50% και ο μεγαλύτερος κατά 200%."


«Αντιπαρέρχομαι τις προσωπικές αναφορές… Εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί η Κυβέρνηση είναι η ασφάλεια των πολιτών» απάντησε ο κ. Παπουτσής, ενώ πάντως ξεκαθάρισε πως σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν κονδύλια για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού στα σώματα ασφαλείας.
newsit.gr
 
(σσΑ: Πόσο να τους διαολοστείλεις ακόμα; Πόσο;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου