Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ας ρίξουμε μια ματια στα εγκλήματα που έγιναν απόψε, μόνο σε ένα βράδυ και τα οποία φυσικά ΔΕΝ ανακοινώθηκαν από τα χουντικά ΜΜΕ. Η λαθροκατοχή αφανίζει τους Έλληνες με ταχύτατους ρυθμούς.

1) Σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι ηλικιωμένο άνδρα 83 ετών την ώρα που κοιμόταν.

Οι άντρες της αστυνομίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ θεωρούν βέβαιο πως κίνητρο ήταν η ληστεία.
Το φρικιαστικό θέαμα αντίκρισε η γυναίκα που φροντίζει τον 83χρονο γέροντα σήμερα νωρίς το πρωί, μέσα στην κατοικία του επί της οδού Βερανζέρου στην Κερατέα. Ο άτυχος άντρας έφερε τραύμα στο κεφάλι.

2)Αδίστακτη συμμορία εισέβαλε με κουκούλες σε 2 σπίτια στο Δήλεσι και στην Τανάγρα, κακοποίησε τις γυναίκες των 2 οικογενειών και χτύπησε σοβαρά τον πατέρα της μιας οικογένειας στο κεφάλι.

3) Την κάνη ενός όπλου αντίκρισε έντρομος ο  ιδιοκτήτης περιπτέρου στο Ηράκλειο Αττικής (επί της οδού Πλαπούτα).
Οι δυο άγνωστοι άντρες αιφνιδίασαν τον άτυχο άντρας απειλώντας τη ζωή του με όπλο αν εκείνος δεν τους παρέδιδε τις εισπράξεις. Ο άντρας υπάκουσε δίνοντάς τους ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, πριν οι κακοποιοί εξαφανιστούν.

4) Νύχτα τρόμου και για μια οικογένεια στον Ωρωπό, η οποία αιφνιδιάστηκε από τρεις ενόπλους που εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους επί της οδου Μιλέση στη Θέση Μαδαρό, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν τα θύματά τους με χρήση βίας αλλά και με την απειλή μαχαιριών και όπλου, αφαίρεσαν τα κλειδιά της κατοικίας και του οχήματος με το οποίο και διέφυγαν.

5)Εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε καφενείο!!
Εφιαλτικές στιγμές έζησαν όσοι πελάτες βρίσκονταν τα ξημερώματα σε καφενείο στη Καλλιθέα, από την εισβολή ενόπλων!
Υπάλληλοι και θαμώνες έμειναν εμβρόντητοι όταν είδαν δυο άντρες να εισβάλουν στο χώρο του καφενείου που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους στην Καλλιθέα και με την απειλή Καλάσνικοφ, άρχισαν να τους «γδύνουν».
Οι κακοποιοί κατάφεραν και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς και τα τηλέφωνα των πελατών και εξαφανίστηκαν με φορτηγάκι.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα περιστατικά που συνέβησαν σε ένα μόνο βράδυ και έτυχε να πέσουν στην αντίληψή μας από τις ηλεκτρονικές σελίδες...Φανταστείτε το μέγεθος του εφιάλτη, σκεφτείτε πόσες χιλιάδες περιστατικά μας κρύβουν για να μην γίνει τεράστια κοινωνική αναταραχή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου