Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το χαράτσι της ΔΕΗ και μερικές προτάσεις για την οργάνωση και την αντίδρασή μας.

H Ελευθεροτυπία σήμερα αποκαλύπτει πως υιοθέτησαν το χειρότερο, το πιο εφιαλτικό σενάριο για τα χαράτσια της ΔΕΗ. Αυτοί οι φασίστες, προφανώς γνωρίζουν ότι πολλοί θα αρνηθούμε να πληρώσουμε και θα πάμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, οπότε ενσωματώνουν το χαράτσι σε ένα κοινό κοντύλι με το ρεύμα στερώντας μας τη δυνατότητα να το πληρώσουμε ξεχωριστά. Το κάνουν μόνιμο σε ετήσια βάση πλέον και το σημαντικότερο, η εντολή διακοπής του ρεύματος θα δίνεται μέσα σε 30 μέρες. Τα τομάρια τα σκέφτηκαν όλα…νομίζουν ότι τα σκέφτηκαν όλα δηλαδή….γιατί δεν υπολόγισαν το πιο απλό, ότι το ποτήρι ξεχείλισε.
Πρέπει να κάνουμε άμεσες και ουσιαστικές κινήσεις. Εντάξει η θεωρία, ωραία όλα αυτά τα επαναστατικά και εκτονωτικά που συζητάμε σε όλο το διαδίκτυο, αλλά αυτά δεν μας γλυτώνουν , ούτε από τους χουντικούς, ούτε από τη δουλεία στην οποία μας έχουν εξαναγκάσει.

Προτείνω μερικές λύσεις που σκέφτομαι στα γρήγορα ( οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι οι καλύτερες και μακάρι οι συμμετέχοντες στην κουβέντα να σκεφτούν πιο δραστικούς και αποτελεσματικούς τρόπους αντίδρασης. Εξάλλου, πολλά μυαλά μαζί σκέφτονται καλύτερα από ένα)
1. Η ΝΔ ΔΕΝ έχει πάρει θέση, κάτι το οποίο μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει εμπόδιο στην επιτυχία της μαζικής αντίστασης κατά της πληρωμής. Αφού λοιπόν ο Σαμαράς αποφεύγει να πάρει θέση, προτείνω άμεσα, σήμερα κιόλας, με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και την αποστολή 190.000 χαρατσιών από την Δευτέρα, να ζητήσουμε από 2-3 μαχητικούς Βουλευτές της αντιπολίτευσης να θέσουν επισήμως το ερώτημα στον αρχηγό τους,ο οποίος επιμένει ότι το κόμμα ”βρίσκεται κοντά στον Λαό”. Για να δούμε λοιπόν, πόσο κοντά στον λαό βρίσκεται…. Επιμένω για τη ΝΔ, καθώς ασκεί επιρροή σε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών από όσο ο Τσίπρας και το ΚΚΕ και όλοι οι υπόλοιποι που ήδη έχουν δηλώσει την άρνησή τους.
2. Άμεση κινητοποίηση μέσω των μπλογκς, όχι για διαδήλωση στο Σύνταγμα (δεν ιδρώνει το αυτί τους από τέτοια και θα βάλουν πάλι τα ΜΑΤ να μας σπάσουν στο ξύλο), αλλά για υπερ-συγκέντρωση σε συγκεκριμένο μέρος στο οποίο θα καλέσουμε οικονομολόγους και νομικούς να μας πουν τις δυνατότητες αντίδρασής μας, έπειτα και από τις σημερινές εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου