Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οργιο φημών: Πεθερός υπουργού στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Γι' αυτό κυκλοφορήσανε τη λίστα ΄΄μεταξύ΄΄τους.

Γι’ αυτό κλειδώθηκε στα σεντούκια της Βουλής!
Όργιο φημών στο διαδίκτυο για το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που κατατέθηκε στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγ. Βενιζέλο.
Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω λίστα κατατέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία της Bουλής, κλειδώθηκε σε ειδική θυρίδα, ώστε να μπορούν να τη διαβάζουν μόνο όσοι βουλευτές επιθυμούσαν, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ευρύτερης δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο αλλά και τις αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές, χθες το βράδυ, ο εν λόγω μεγαλο-επιχειρηματίας οφείλει περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ και είναι πεθερός εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης.
Bουλευτές που είδαν τις απόρρητες καταστάσεις δήλωναν ότι αυτό που τους εντυπωσίασε δεν ήταν τόσο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές -πρακτική συνηθισμένη στα εγχώρια φορολογικά ήθη…- όσο τα εμβάσματα στην αλλοδαπή.
Πηγή: Ημερησία

(σσΑ: Όλα τα μπλογκς γράφουν ότι πρόκειται για τον μεγαλοξενοδόχο, στο ξενοδοχείο του οποίου έκανε πολυτελές ρεβεγιόν πολλών χιλιάδων ευρώ, ο ....Πάγκαλος μετά της οικογενείας του μαζί με τον γαμπρό του μεγαλοξενοδόχου μετά της δικής του οικογενείας. Μα γίνονται αυτά τα πράγματα? Είναι δυνατόν οι τίμιοι υπουργοί του πασοκ  να είναι συγγενείς ή να κάνουν παρέα με μεγαλοφοροφυγάδες? Αποκλείεται! Φήμες και κακοήθειες των μπλογκς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου