Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Mεγαλειώδης ειρηνική συγκέντρωση και οι γνωστοί - άγνωστοι προβοκάτορες που επιχειρούν να την διαλύσουν για να κάνουν αβάντα στη Χούντα.

Πολλοί διαδηλωτές είναι τραυματίες, ένας λέγεται ότι είναι σοβαρά. Γίνεται συνεχώς έκκληση για γιατρούς.
Το ΠΑΜΕ προσπάθησε να απωθήσει τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι με καδρόνια και πέτρες επιτέθηκαν στα μέλη του.
Οι αστυνομικοί, απλοί θεατές. Ντροπή και αίσχος ακόμα μια φορά!


4:30μμ Παρά τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες, ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!!! Αυτό είναι το μεγαλείο της σημερινής συγκέντρωσης!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ακόμα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

5:00 Το ΠΑΜΕ αποχωρεί, οι ΜΑΤατζήδες διώχνουν τον κόσμο μπροστά από τη βουλή και ο κύριος όγκος των διαδηλωτών κινείται προς την Ομόνοια.

Οι μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες κατάφεραν ακόμα μια φορά (ειδικά σήμερα ήταν απροκάλυπτοι οι σκοποί τους) να ενεργήσουν υπέρ της Χουντικής Κυβέρνησης και να δώσουν άλλοθι στα ΜΑΤ, τα οποία τους παρακολουθούσαν με απάθεια να δέρνουν τους πολίτες, να επέμβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου