Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

O Άδωνις Γεωργιάδης έξαλλος εναντίον της αντιδημάρχου της Ν.Ιωνίας, επειδή... ως Δημοτική Αρχή κάνουν πραγματικό αγώνα κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ. (Βίντεο κατάλληλο μόνο για .... πολύ ψύχραιμους)

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, έχει αναλάβει μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ στο θέμα της αντίστασης κατά του χαρατσιού, δίνοντας συμβουλές στους δημότες πώς να πληρώσουν ΜΟΝΟ τα ποσά που αναλογούν στον λογαριασμό του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι. Τις οδηγίες θα τις βρείτε εδώ

Επιπλέον, δημιούργησε μια επιτροπή που συγκεντρώνει όλες τις αποδείξεις πληρωμής μέσω ΑΤΜ που θα προσκομίζουν οι δημότες στον Δήμο, ώστε να αντιμετωπίσει πλέον ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπος των πολιτών, τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κράτους ή της ΔΕΗ.

Αυτή η πρωτοβουλία υπέρ των δημοτών, δυσαρέστησε πολύ τον μνημονιακό κ. Γεωργιάδη και το αποτέλεσμα της δυσαρέσκειάς του φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:

agiovasilema

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Ιωνίας: http://agiovasilema.blogspot.com/2011/10/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου