Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΝΕΟ! ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΑΘΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ.

Το Δικαστήριο απαγόρευσε στην ΔΕΗ την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε  μια οικογένεια.

Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, με προσωρινή διαταγή του, απαγόρευσε στην ΔΕΗ την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης μέχρι τη συζήτηση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε οικογένεια, υποστηρίζοντας ότι το έκτακτο τέλος ακινήτων είχε υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και ήταν «φουσκωμένο».

Η οικογένεια είχε πληρώσει έγκαιρα στη ΔΕΗ το ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος, δημοτικά τέλη, δημοτικούς φόρους, ΕΡΤ και ΦΠΑ. Εντούτοις, επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια, δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλλει 2.235,60 ευρώ για «το εσφαλμένο και υπέρογκο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενης Επιφάνειας Ακινήτων».

Σύμφωνα με την προσφυγή, ο υπολογισμός του τέλους ακινήτων ήταν εσφαλμένος και διογκωμένος, επειδή αφενός μεν υπήρχε λανθασμένη αντικειμενική τιμή ζώνης για τον υπολογισμό του
....
 ύψους αυτού και αφετέρου είχε γίνει χρέωση σε παραπάνω τετραγωνικά μέτρα από την πραγματικά δομημένη επιφάνεια.

Το Πρωτοδικείο, με την προσωρινή διαταγή του, απαγόρευσε στην ΔΕΗ την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης μέχρι τη λήψη απόφασης επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων.

«Η απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), καθίσταται 'απόφαση - οδηγός' για την περαιτέρω εφαρμογή του Νόμου και είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει την Πολιτεία στην ανάκληση, άλλως τροποποίηση αυτού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
 Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου