Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις αναγνώστη για την επιβολή συγκεκριμένων μέτρων από τον Λ.Παπαδήμο ή από όποιον τελικά εκτελέσει χρέη μεσίτη-πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός της ''εθνικής σωτηρίας'', όποιος και νά'ναι αδιάφορο, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην επιβολή των κάτωθι μέτρων:

1. Έκτακτο τέλος παραπανίσιων κιλών (που θα πληρώνεται κάθε μήνα κι ας το λένε έκτακτο).
Κάθε πρώτη του μηνός κάθε πολίτης θα περνάει από τη ΔΕΗ και θα ζυγίζεται. Στο τέλος του μήνα θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία και οποιοσδήποτε έχει θετική διαφορά θα επιβαρύνεται με 5 ευρώ ανά γραμμάριο, στον επόμενο λογαριασμό. Από το τέλος απαλλάσσεται μόνο ο πρωθυπουργός και οι Γερμανοί κάτοικοι της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι Γερμανοί αξιωματούχοι.

2. Υποχρεωτική υπεύθυνη δήλωση των δικαιούχων σύνταξης άνω των 60 ετών ότι παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξης αυτής, διαφορετικά θα κρατούνται όλοι μαζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με δικά τους έξοδα.
Η φύλαξή τους θα ανατεθεί σε εταίρους μας Γερμανούς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη εμπειρία.

3. Εκτέλεση δημοσίων υπαλλήλων μετά από κλήρωση.
Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι την τελική μείωση του αριθμού των στις 80.000 κεφάλια. Ο μελλοθάνατος υποχρεούται στην καταβολή χαρτοσήμου δημοσίου, ίσου με το κόστος της σφαίρας. Η εκτέλεση θα ανατεθεί πάλι στους Γερμανούς για τους προαναφερθέντες λόγους.

4. Τοποθέτηση διοδίων για πεζούς σε κάθε συνοικία με χρέωση 3 ευρώ (είναι υπολογισμένο, τόσο χρειάζεται) ανά διέλευση.
Θα δίνονται κάρτες διαρκείας για ένα
...
 μέλος κάθε οικογένειας.

5. Υποχρέωση καταβολής ενοικίου και εξόδων σίτισης με αναδρομική ισχύ σε όλους τους φυλακισμένους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.
Οι άποροι κρατούμενοι, θα εκτελούνται

6. Ιδιωτικοποίηση περιζήτητων κρατικών περιουσιακών στοιχείων κατόπιν πλειστηριασμού.
Παρατίθενται ενδεικτικές τιμές εκκίνησης:
Μακεδονία - 20.000 ευρώ / τ.μ.
Ακρόπολη - 30.000.000.000 ευρώ/τμ
Νησιά - 40.000 ευρώ / τ.μ.
Λευκός πύργος ( ανακαινισμένος ετοιμοπαράδοτος) - 25.000.000  χωρίς τη Θεσσαλονίκη. Με τη Θεσσαλονίκη 25.000.000.000 ευρώ. Δώρο ο πρωθυπουργός.

7. Κάρτα αερίων πολίτη.
Κάθε κάρτα θα κοστίζει 50 ευρώ  και θα ισχύει για ορισμένο αριθμό .. αερισμάτων.

8. Φόρος  σπέρματος.
Επιτρέπεται η συνουσία μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς (για να αυξηθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι). Κάθε επαφή που δεν καρποφορεί θα χρεώνεται 2ευρώ ανά mg χαμένων σωματικών υγρών.

9. Ειδικός φόρος (που ακόμα δεν έχω βρει πώς θα ονομάζεται)
Άπαντες, όσοι έχουν ημερομηνία γέννησης μετά το 1821 και δεν έχουν γεννηθεί στον πλανήτη Πλούτωνα, θα επιβαρύνονται με ειδικό τέλος που θα υπολογίζεται με βάση την τριχοφυϊα τους. Υπολογισμοί έδειξαν ότι απαιτούνται περίπου 1 ευρώ ανά τρίχα. Όσες γυναίκες κάνουν αποτρίχωση θα πληρώνουν πρόστιμο όσες οι τρίχες της κεφαλής τους σε ευρώ. Για τους άντρες , το πρόστιμο θα είναι το γινόμενο του αριθμού των τριχών της κεφαλής τους επί του μήκους του πέους τους.
Για τους καραφλούς θα πολλαπλασιάζεται το μήκος του πέους τους με το μέσο όρο της τριχοφυίας των πλησιεστέρων συγγενών πρώτου και δεύτερου βαθμού. Ειδικοί πραγματογνώμονες θα αναλαμβάνουν την εκτίμηση της τριχοφυίας σε κάθε περίπτωση.

Αν κατόπιν όλων των παραπάνω δεν επιτευχθεί η προσδοκώμενη δημοσιονομική εξυγίανση, τότε για την επόμενη δόση ίσως χρειαστεί έκτατος φόρος εισπνοής και εκπνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου