Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Χαράτσι ΔΕΗ- Ομάδες περιφρούρησης για την αποφυγή/αποτροπή διακοπής ηλεκτοδότησης σε φτωχούς, θα κάνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Στη συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης στις γειτονιές «ώστε να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι κανενός φτωχού και άνεργου», θα προχωρήσει η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού (ΓΕΝΟΠ) της ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα άτομα με χαμηλό εισόδημα που δεν πληρώνουν την εισφορά στα ακίνητα και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην δώσει εντολή διακοπής ρεύματος «σε κανένα φτωχό άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη».
Ζητεί παράλληλα από τα μέλη της να μην κόβουν το ρεύμα στις παραπάνω περιπτώσεις ενώ στις περιπτώσεις όπου οι διακοπές ρεύματος γίνονται από εργολάβους, τους καλεί να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης.
Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει επίσης αντίθετη της στην προοπτική πώλησης λιγνιτικών μονάδων σε ιδιώτες, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα σημάνει πόλεμο και δεν θα προσφέρει τίποτα στον τόπο και στον άνεργο, γιατί δεν πρόκειται όπως αναφέρει, για επένδυση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά για «αρπαχτή» σε βάρος του Δημοσίου.

(agiovasilema: Ρε άρχοντες, πώς θα ξέρετε ποιός είναι φτωχός και ποιός όχι? Θα ελέγχετε την φορολογική του δήλωση? Πέρα από αυτό, ο άλλος δηλαδή ο οικογενειάρχης που έχει τη δουλειά του και με το ζόρι μπορεί να ανταπεξέλθει, θα θεωρείται ευκατάστατος και θα του το κόβετε? Εσείς θα κρίνετε ποιός θα την γλυτώνει και ποιός όχι σε ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ?)

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ/ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ???????
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΉ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ???????? ΤΟΝ ΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ Η ΌΧΙ ΠΟΙΟ ΧΑΡΤΊ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν, αν ανήκετε σε Δήμο που έχει ενταχθεί στον αγώνα κατά του χαρατσιού, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Δήμο σας, να δώσετε τα στοιχεία σας. Πολλοί δήμοι καλύπτουν πρακτικά (με εθελοντές ηλεκτρολόγους) και νομικά (με προσφυγές κλπ) τους δημότες τους.

    Για την νόμιμη δυνατότητα που έχετε να μην πληρώσετε, πρέπει να δείτε καταρχήν αν ανήκετε σε κάποια από τις κατηγορίες που αποφάσισαν ότι θα απαλλάξουν από το χαράτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή