Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

O Κωστόπουλος έχει αφήσει απλήρωτους τους τεχνικούς για δύο μήνες!

Την ώρα που οι δουλειές Πέτρου Κωστόπουλου στην τηλεόραση πολλαπλασιάζονται, οι τεχνικοί των ραδιοφωνικών σταθμών του παραμένουν απλήρωτοι!

O Κωστόπουλος έχει αφήσει απλήρωτους τους τεχνικούς για δύο μήνες!

Έχει αναλάβει στον ΑΝΤ1 την παρουσίαση του talk show «Βράδυ» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές είναι κριτής στο show του σταθμού Dancing On Ice, όπου την παρουσίαση έχει αναλάβει η σύζυγός του!
Ωστόσο ενώ όλα δείχνουν να του πηγαίνουν καλά επαγγελματικά σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης, οι εργαζόμενοι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες!
Σύμφωνα με την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, οι εργαζόμενοι στα ραδιόφωνα NITRO, SFERA και DERTI έχουν να πάρουν τον μισθό τους από τον Σεπτέμβριο, την ώρα που το αφεντικό τους δείχνει να μην αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα!
Έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και προχωρούν σε 48ωρη απεργία, καθώς οι μήνες τρέχουν όπως και τα έξοδα!πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου