Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

To δελτίο εγκληματικότητας, περιέχει πάλι αφθονία περιστατικών με λαθρομετανάστες. Τι να γίνεται άραγε εκείνος ο Υπουργός Προ-πο. Χάθηκε το παλικάρι. Μόνο στις διαδηλώσεις με τους ψεκασμούς και τη βία κατά των Ελλήνων διαδηλωτών παρουσιάζεται....

Ανήλικοι λαθρομετανάστες "άνοιξαν" 25 σπίτια σε δύο μήνες!

Στη Σαρωνίδα έκλεισε η καριέρα τριών αλλοδαπών ληστών – οι δύο ανήλικοι- που είχαν ανοίξει συνολικά 25 σπίτια στην Ανατολική Αττική και είχαν αρπάξει μεγάλης αξίας αντικείμενα.

Οι τρεις αλλοδαποί, ένας Αλγερινός, ένας Τυνήσιος και ένας Παλαιστίνιος (που κι αυτός μάλλον Αλγερινός θα είναι) – οι δύο τελευταίοι ηλικίας 16 ετών – συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και του ΑΤ Αναβύσσου το απόγευμα της Παρασκευής.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι .........
είχαν πλούσια δράση καθώς είχαν μπει σε 11 σπίτια στα Καλύβια, πέντε σπίτια στο Μαρκόπουλο, έξι σπίτια στην Ανάβυσσο και τρία σπίτια στο Λαύριο. Ολα αυτά από τις αρχές Οκτωβρίου!

Από τα σπίτια έπαιρναν χρήματα, κοσμήματα, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές και
....
ό,τι άλλο μπορούσε να πουληθεί..
.................................................................................................................................

Ηλικιωμένη έδωσε δουλειά σε Αφγανούς κι εκείνοι... την στραγγάλισαν..

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 76χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, είναι ραγδαίες από χθες. Η αστυνομία έπιασε έναν 22χρονο Αφγανό για τη δολοφονία της γυναίκας και οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές, είναι ανατριχιαστικές...


Όπως διαβάζουμε στο CretaLive η 76χρονη είχε προσλάβε τον 22χρονο Αφγανό μαζί με τον 28χρονο συγκάτοικό του -ήταν μάλιστα και γείτονες- για να της κόψουν καυσόξυλα και να της τα αποθηκεύσουν για το χειμώνα.
Αυτό φαίνεται πως ήταν το μοιραίο λάθος της...

Την ώρα που άτυχη γυναίκα τους πλήρωνε, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ότι είχε πολλά χρήματα στο σπίτι, αλλά και το πού ακριβώς τα έκρυβε.

Έγκλημα χωρίς δισταγμό
Περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από πόρτα που γνώριζαν ότι η γυναίκα δεν κλείδωνε. Τη βρήκαν να κοιμάται, και με ρόπαλο τη χτύπησαν δύο φορές στο κεφάλι, προκαλώντας της θλαστικά, αιμορραγικά τραύματα. Παράλληλα ο 22χρονος, με το δεξί του χέρι έσφιξε το λαιμό της γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή από στραγγαλισμό.

Οι "ύποπτες" κινήσεις που έβαλαν σε σκέψη την αστυνομία
Οι αρχές στράφηκαν στους δύο αλλοδαπούς, καθώς πριν καν αποκαλυφθεί το έγκλημα, εκείνοι είχαν εξαφανιστεί από τη μονοκατοικία στην οποία κατοικούσαν τους τελευταίους δύο μήνες, απέναντι από το σπίτι της 76χρονης.
Οι δύο Αφγανοί πήγαν σε ξενοδοχείο στα Χανιά, όπου και βρέθηκε ο 22χρονος ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Στην κατοχή του 22χρονου, που σκόπευε να φύγει από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 33.808 ευρώ...

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να είχε κι άλλα λεφτά στο σπίτι, τα οποία οι δράστες δεν τα βρήκαν...
...........................................................................................................................................................

Αλβανός βγήκε έξω από τις φυλακές για μια βδομάδα και τον ξανασυνέλαβαν!

Δεν άντεξε να μείνει... εκτός δράσης ένας 23χρονος Αλβανός που μόλις είχε αποφυλακιστεί...

Ο δράστης βρήκε χθες τα ξημερώματα ξεκλείδωτη την πόρτα ενός διαμερίσματος και δεν έχασε την ευκαιρία...

Μπήκε στο σπίτι και ...
άρπαξε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και διάφορα έγγραφα που βρήκε.

Λίγο αργότερα αποπειράθηκε να μπει και σε άλλο διαμέρισμα μιας 22χρονης κοπέλας, ωστόσο ένας γείτονας τον κατάλαβε και ο Αλβανός στην προσπάθεια του να ξεφύγει, τραυματίστηκε ελαφρά και συνελήφθη.

Ο 23χρονος είχε αποφυλακιστεί στις 10 Νοεμβρίου από τις Φυλακές Σταυρακίου, όπου κρατείτο με ένταλμα προσωρινής κράτησης για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου