Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Οι αλλοδαποί ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι. Η Ελλάδα υπό νέα Οθωμανική κατοχή.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου

Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς.
Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα. Το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν.
Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό.
Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστεί ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους.
  Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου