Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μπαράζ επιθέσεων από αλλοδαπούς σε παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα

Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, δυστυχώς, τα μικρά παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα έπεσαν θύματα ληστών.

Στις 9.30 το πρωί στην Νέα Σμύρνη , δύο 15χρονοι απείλησαν με μαχαίρι δύο ανήλικους και τούς πήραν 35 ευρώ που είχαν μαζέψει μέχρι εκείνη την ώρα. Τα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 6 χρόνων άρχισαν να φωνάζουν όμως και μετά απο καταδίωξη οι δύο 15χρονοι συνελήφθησαν απο την αστυνομία ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που είχαν προλάβει να πετάξουν σε έναν θάμνο.

Στις 12.10 στην οδό Δάβαρη 9 στο Ν. Κόσμο, δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους που έλεγαν τα κάλαντα και τους πήραν όσα χρήματα είχαν πάνω τους κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και λίγο αργότερα στην οδό Ιασωνίδου 77 στο Ελληνικό, όπου πάλι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους και με τη βία τους πήραν τα χρήματα.

Στις 12.20 στη Γρ. Λαμπράκη στην Κηφισιά δύο ακόμα αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι δύο ανήλικους και τους πήραν χρήματα και δύο κινητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου