Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το κράτος των ασύδοτων δολοφόνων. Έβρος: Ακόμη μια άγρια δολοφονία γιαγιάς με σφυρί -Την χτυπούσαν αλύπητα στο σπίτι της!

Τα φρικτά εγκλήματα συνεχίζονται αφήνοντας τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας έρμαια μίας νεοοθωμανικής κατοχής. Είναι ασύλληπτο το κράτος του ΠΑΣΟΚ να ασχολείται με τον Εφραίμ και τη μεταξύ τους ανταλλαγή του ''δακτυλιδιού'' διαδοχής, την ώρα που έχει εγκαταλείψει την κοινωνία στο έλεος ανθρωπόμορφων κτηνών. Ο κύριος Παπανδρέου και η συμμορία του πρέπει να λογοδοτήσει για την συνεχιζόμενη εθνοκτονία.

Το στυγερό έγκλημα, έγινε στο χωριό Ταύρη του Έβρου, το βράδυ της Δευτέρας (26-12-2011), αλλά αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι γείτονες της 85χρονης, της τηλεφωνούσαν, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού της, αλλά δεν έπαιρναν απάντηση και ανησύχησαν.
Το μεσημέρι, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη γιαγιά, βρισκόταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, που έριξε φως στις συνθήκες θανάτου της.
Όπως φαίνεται λοιπόν, η 85χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με άγνωστο ή άγνωστους δράστες, μέσα στο σπίτι της. Εκείνοι δεν την λυπήθηκαν και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με θλον όργανο, πιθανότατα με κάποιο σφυρί!
Όταν η ηλικιωμένη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο αδίστακτος ληστής, που μπήκε παραβιάζοντας την πίσω πόρτα του σπιτιού, έκανε
...
 άνω-κάτω το σπίτι, για να βρει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Έφυγε από την πίσω πόρτα και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει ασύλληπτος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων, η 85χρονη, είχε εισπράξει πριν από λίγες μέρες τα ενοίκια των χωραφιών της και οι αστυνομικοί, θεωρούν ότι ο δράστης ή οι δράστες πιθανότατα το γνώριζαν αυτό και γι’ αυτό μπήκαν στο σπίτι. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται και μαζί, οι καταθέσεις κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν την ηλικιωμένη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου