Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία-ΣΟΚ του Γιλμάζ: Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!

Αποκάλυψη – ΣΟΚ έκανε ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος είπε πως μυστικοί πράκτορες της χώρας του έκαιγαν Ελληνικά δάση!

Ομολογία - σοκ: Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Αυτό έγινε κατά τη θητεία του Μεσούτ Γιλμάζ, το 1995 έως το '97.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ ανέλυσε τα μυστικά κονδύλια της εποχής και ανέφερε τα εξής ανατριχιαστικά:
«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες

.....
για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό».
Ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχεται τη μυστική δράση της χώρας του κατά της Ελλάδας χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου