Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος μειώνει τα δημοτικά τέλη!

Ο δήμος Στυλίδας είναι από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα, που μειώνουν τα τέλη και ίσως ο μοναδικός, που τα μειώνει σε τόσο υψηλό ποσοστό, 15-20%.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο lamiareport.gr για το θέμα είπε: ''Ο κόσμος όχι μόνο δεν αντέχει άλλα βάρη, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει και αυτά που έχει. Κάνοντας οικονομία και χρηστή διαχείριση, είδαμε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη και να δώσουμε έστω και μια μικρή ανάσα στους δημότες...

Η προτεραιότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής ήταν είναι και θα είναι ο Δημότης και περισσότερο εκείνος που έχει ανάγκη πραγματική ανάγκη''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Στυλίδας με τη βοήθεια χορηγών μοιράζει κάθε μήνα, μέσω της Μητρόπολης, μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

(agiovasilema: Όσο δεν τον συμπαθούσα ως ηθοποιό και ''μάγκα'' και πολλά βαρύ τότε, τόσο τον έχω συμπαθήσει από τότε που  εξελέγη και έκανε την -κάποτε- ανώφελη μαγκιά, ασπίδα υπεράσπισης των δημοτών του απέναντι στο σάπιο κράτος. Μπράβο ρε Γκλέτσο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου