Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Φανταστείτε να έριχναν τα “ματ της δεξιάς” δακρυγόνα μέσα σε εκκλησία…

Αφιερωμένο στους καραγκιόζηδες των ΜΜ”Ε” που δεν έβγαλαν άχνα.
Είστε καθάρματα και γελοίοι.
Είστε οι πρώτοι υπαίτιοι για το έγκλημα και την ληστεία εις βάρος της χώρας.
Καθάρματα.
KATA TA ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

http://www.olympia.gr/

Σχόλιο agiovasilematos: Τα ΜΜΕ είναι ξεφτιλισμένα και τα ΜΑΤ έχουν μετατραπεί σε καθάρματα εδώ και χρόνια. Δέρνουν τους εργαζόμενους Έλληνες στις πορείες, πετάνε χημικά, πετάνε δακρυγόνα, πετάνε της Παναγίας τα μάτια στον κόσμο που φωνάζει για το δίκιο του, δέρνουνε τους γέρους συνταξιούχους, ψεκάσανε την άλλη φορά τον Γλέζο στα μούτρα, δέρνουν τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα και σήμερα φτάσανε στο σημείο να ρίχνουνε χημικά και δακρυγόνα μέσα στην εκκλησία και να χτυπάνε τις γριές και τα παιδιά? Μην παραπονεθείτε ξανά ότι σας μισεί ο κόσμος και ότι σας φωνάζουν 'μπάτσους και γουρούνια'.  Προστατεύετε τους λαθρομετανάστες και χτυπάτε γριές και μωρά μέσα σε εκκλησία...εκεί έχετε καταντήσει μισητά εκτελεστικά όργανα της εξουσίας.

Διοξίνες: Οι Γερμανοί “απατεώνες της Ευρώπης”

Διοξίνες: Οι Γερμανοί “απατεώνες της Ευρώπης”

Κρατήστε τη φράση «απατεώνες της Ευρώπης», αλλά βγάλτε την Αφροδίτη της Μήλου, με το χυδαίο προτεταμένο δάχτυλό της, και στη θέση της τοποθετήστε το γερμανικό αετό! Τότε θα έχετε τη σημερινή, και σαφώς δικαιότερη, ελληνική απάντηση στο προ ενός έτους εξώφυλλο του περιοδικού Focus που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη χώρα μας. Αφορμή για ένα τέτοιο ελληνικό εξώφυλλο δεν θα ήταν άλλη από το σκάνδαλο του μολυσμένου με διοξίνες χοιρινού κρέατος αλλά και των πουλερικών, που ξεκίνησε από τη Γερμανία για να «κατακτήσει» τον κόσμο. Ήδη, άλλωστε, διοξινούχα τρόφιμα έχουν εντοπιστεί στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ολλανδία και στη Δανία…

Σχέδια για επιστροφή στο κέντρο

 
Παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επιστρέψουν οι κάτοικοι που έχουν φύγει στα προάστια προανήγγειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος με δηλώσεις του στον Αθήνα 984. Σε θέματα μετανάστευσης τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, με δηλώσεις της επίσης στον Αθήνα 984, και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Καλλιόπη Γιαννοπούλου, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

Η κ. Γιαννοπούλου, μίλησε για την ανάγκη να μάθουν την ελληνική γλώσσα οι μετανάστες για να μπορέσουν να ενσωματωθούν, ενώ προανήγγειλε παρεμβάσεις στην πρωτεύουσα για τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.


(Σχόλιο agiovasilematos: Ο κύριος Ντόλιος δεν ήταν αυτός που έβρισε χυδαία μια κοπέλα γιατι δεν τον αναγνώρισε και δεν σηκώθηκε με σεβασμό από την καρέκλα της μόλις μπήκε η υψηλότητά του? Αυτός ο ψωνισμένος άνθρωπος θα φροντίσει να επιστρέψουν οι κάτοικοι στις ρημαγμένες και υποβαθμισμένες γειτονιές? Πλάκα μας κάνουν ή παίζουν με τον πόνο μας? Ας θυμηθούμε τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίου στο http://papaioannou.wordpress.com/2011/01/07/%ce%b3-%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%83/)


 


Ολοταχώς προς κοινωνική έκρηξη


  • Η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται δημιουργεί ανυπέρβλητα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα που αποζητούν επειγόντως εκτόνωση
Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος
Το ποσοστό της ανεργίας αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Τον περασμένο Οκτώβριο έφτασε το 13,5% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού και με βάση τις προγνώσεις του μνημονίου θα ξεπεράσει το 15% πριν από τα τέλη του 2011. Αυτό είναι το επίσημο ποσοστό ανεργίας, ενώ, σύμφωνα με τους ειδικούς της ΓΣΕΕ, το πραγματικό ποσοστό κινείται προς το 20% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
Φοβερό μείγμα
Η αύξηση της ανεργίας πλήττει ιδιαίτερα σκληρά τη νέα γενιά, η οποία, εάν κρίνουμε από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, κινδυνεύει να αποκλειστεί από την αγορά εργασίας.
Η αύξηση της ανεργίας συνδυάζεται με την περιθωριοποίηση και τη φτωχοποίηση ευρύτερων επαγγελματικών και κοινωνικών στρωμάτων. Υπάρχουν οικογένειες στις οποίες οι γονείς εργάζονται χωρίς να είναι σε θέση να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας και τα παιδιά αδυνατούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Υπάρχουν, επίσης, πολλές οικογένειες στις οποίες οι γονείς έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση απασχόλησής τους χωρίς να έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις της επαγγελματικής ένταξης και εξέλιξης των παιδιών τους.
Βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με οικονομικά και κοινωνικά δράματα. Το ευρύτερο σύστημα εξουσίας και οι πιστωτές του ελληνικού Δημοσίου τιμωρούν τον ελληνικό λαό ακόμα και για λάθη και παραλείψεις με τα οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Η μεσαία τάξη
Με το ποσοστό ανεργίας να έχει σκαρφαλώσει στο 13,5% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, τους φτωχούς να ξεπερνούν το 20% του ελληνικού πληθυσμού και ευρύτερα επαγγελματικά και κοινωνικά στρώματα να οδηγούνται στο περιθώριο, δημιουργείται μία εκρηκτική κοινωνική κατάσταση. Η έλλειψη σοβαρής επαγγελματικής προοπτικής για τη νέα γενιά κάνει ακόμη πιο ασταθές το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα.

Πολύς κόσμος και παλμός στην συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/jpg1?w=400&h=300Μεγάλη συμμετοχή από κατοίκους κάθε ηλικίας και νεολαία. Συνθήματα και αγωνιστικότητα.
Να σημειωθεί ότι το πρωΐ κάποιοι επικαλούμενοι άδεια από τον δήμο Αθηναίων επιχείρησαν να στήσουν στην πλατεία μικροφωνική για κάποια συναυλία! Αυτό παρ’ ότι οι κάτοικοι είχαν εξαγγείλει την συγκέντρωση τους εδώ και μέρες. Εννοείται ότι δεν το έκαναν αλλά προκαλεί εντύπωση (εάν ισχύει) η αδειοδότηση από την αρχή του κυρίου Καμίνη μίας τέτοιας ενέργειας, που παραπέμπει σε κρατικές δράσεις αλλων εποχών.
Άγνωστο γιατί αλλά στην συγκέντρωση υπάρχουν 8 διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς και πολλοί άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά.
Θα έχουμε και υλικό από την συγκέντρωση αργότερα.

http://www.olympia.gr/

(Sx agiovasilematos: Μήπως είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φασίστες? Μήπως τα Ματ -γενικά- να έκαναν πιο σωστά τη δουλειά τους μαχόμενα υπέρ του κόσμου, των διαδηλωτών, των κατοίκων, των εργαζομένων και όχι υπέρ του σάπιου συστήματος?) 

Πακιστανοί πέταξαν πέτρες σε οδηγούς επειδή δεν τους έδωσαν χρήματα σε φανάρια!

Κι όμως...φτάσαμε και σ'αυτό το σημείο! Αλλοδαποί πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Kρήτης και έβριζαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων και τις πενταροδεκάρες που τους δίνουν στα φανάρια, τα οποία δεν τους ικανοποιούν.

Το απίστευτο συμβάν έγινε  πριν από λίγες ημέρες και αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν αμέσως από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεκάδες Πακιστανοί πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα με κίνδυνο να προκληθούν ζημιές.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και πράγματι αστυνομικοί εντόπισαν τους νεαρούς, εκ των οποίων μάλιστα ένας κρατούσε μία πέτρα στο χέρι.

Τους προσήγαγαν στο τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ...νόμιμοι (!!!!) στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν θυμωμένοι και γιατί πετούσαν πέτρες, οι νεαροί μετανάστες άρχισαν να ουρλιάζουν για το μικρό μεροκάματο που βγάζουν στα φανάρια και για τους κακούς Έλληνες που δεν τους πληρώνουν καλά για τις ...υπηρεσίες πλυσίματος τζαμιών που προσφέρουν...

-Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δουλεύουμε όλη μέρα στα φανάρια, σας καθαρίζουμε τα τζάμια και τελικά δεν μαζεύουμε ούτε πέντε ευρώ την ημέρα. Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τι θα φάμε; φώναζαν εξοργισμένοι. -Να μας δίνετε καλά λεφτά αλλιώς θα φύγουμε. Εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε, φώναζαν!!!.

(Σχ.agiovasilematos: Tι να σχολιάσουμε?? Έχουμε μείνει και εμείς άφωνοι... Σε λίγο θα απαιτούν να τους βάζουμε στα σπίτια μας, να τους δίνουμε τα κρεβάτια μας, τις γυναίκες μας και τα αυτοκίνητά μας. Δεν πάμε καλά, δεν πάμε καθόλου καλά με τα καθάρματα που μπλέξαμε....)

1.451 ευρώ, ξόδεψε σε σούπερ μάρκετ το γραφείο του Πρωθυπουργού για ψώνια ...4 ημερών! Τα συμπεράσματα δικά σας...




Σύμφωνα με το έγγραφο που σας παρουσιάζει σήμερα το Newsport.gr το γραφείο του πρωθυπουργού, για τις ανάγκες δημοσίων σχέσεων, σπατάλησε 1.451,85 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ για τις ημέρες 25, 29 , 30 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου.

Εμείς παραθέτουμε αυτό που...
βρήκαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Φυσικά, τα έξοδα καλύπτονται από τον κρατικό προυπολογισμό του 2010.

http://newsport.gr/

ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! Οι πολιτικές πιέσεις προσπαθούν να φιμώσουν τα blogs

Σειρά του http://www.adiakritos.gr/ o οποίος δέχτηκε πιέσεις και φίμωση.


polytexneioΜία προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με σκοπό την φίμωση και τον έλεγχο του διαδικτύου επιχειρεί Γενικός Γραμματέας νευραλγικού υπουργείου που εξωθεί την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) να διαγράψει το domain του adiakritos.gr
Η “Ανεξάρτητη” Αρχή αποτελεί τον Εθνικό Ρυθμιστή που ελέγχει, ρυθμίζει και εποπτεύει τις ονοματοδοσίες .gr και η οποία χθες κατέθεσε-μέσω πολιτικών πιέσεων-αίτημα διαγραφής του adiakritos.gr
Αφού το εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν μας “ανέχεται” σύντομα μετακομίζουμε στο διεθνές domain: www.adiakritos.com

Μασάει η αίγα αυγοτάραχον;

Posted by filologos10


Για να παραφράσω τον ποιητή… “ τέτοιες δημοσκοπήσεις σας κάνω εκατό τη μέρα”!!!!
Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας και η τρέλα της καθημερινότητας έχουμε και κάθε είδους προπαγανδιστές να μας χλευάζουν από πάνω… Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω τους κάθε είδους παπαγάλους που μας λένε ότι η κοινή γνώμη είναι ανήσυχη, πιστεύει στο συντριπτικό ποσοστό του 84% ότι θα υπάρχουν μεγάλες ταραχές στην χώρα, απεργίες και κινητοποιήσεις, αλλά

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Χαμός στην Τυνησία! Ο πρόεδρος την “έκανε” με … αεροπλάνο!!!

update, στο Παρίσι θα φτάσει σε λίγο το αεροπλάνο του προέδρου της Τυνησίας λέει το Αλ Τζαζίρα, ενώ η τηλεόραση της Τυνησίας αυτή τη στιγμή δείχνει ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ!
Αντιμέτωπος με μια κρίση χωρίς προηγούμενο με αφορμή τις υψηλές τιμές των τροφίμων και την καλπάζουσα ανεργία και μετά από πολυήμερες αιματηρές συγκρούσεις που είχαν επεκταθεί πλέον σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος της Τυνησίας, Ζιν ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, εγκατέλειψε τη χώρα μετά από 23 χρόνια εξουσίας.
Ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ Γανούσι ανακοίνωσε ότι, με τη στήριξη του στρατού, αναλαμβάνει προσωρινά και την προεδρία της χώρας, υποσχόμενος ότι θα επαναφέρει την τάξη και τη σταθερότητα και θα σεβαστεί το σύνταγμα και τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, διαβουλευόμενος με όλες τις πολιτικές πλευρές, περιλαμβανόμενων των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών εταίρων.
Οι ταραχές ξεκίνησαν όταν η αστυνομία απαγόρευσε σε έναν άνεργο απόφοιτο πανεπιστημίου να πουλάει φρούτα χωρίς άδεια. Στην απελπισία του, ο νεαρός αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε λίγο αργότερα από τα εγκαύματα, που είχε υποστεί.
Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων από τις βίαιες συγκρούσεις ήταν 23 νεκροί. Ωστόσο, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως η Διεθνής Ομοσπονδία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που εδρεύει στο Παρίσι, υποστήριζαν ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 66.

Τηλεγραφημα του Γαλλικού Πρακτορείου αναφέρει ότι.
Αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνει ο Τυνήσιος πρόεδρος Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλι που εγκατέλειψε τη χώρα του μετά από 23 χρόνια στην εξουσία, πέρασε πάνω από τον εναέριο χώρο της Μάλτας “με κατεύθυνση προς τα βόρεια” ανέφερε εκπρόσωπος της κυβέρνησης της χώρας.
Ο πιλότος του αεροσκάφους “είχε επαφή με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Βαλέτα αλλά μόνο για να ανακοινώσει ότι πετά πάνω από την Μάλτα και όχι για να ζητήσει να προσγειωθεί”, ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Μάλτας, προσθέτοντας ότι “κατά τα φαινόμενα το αεροσκάφος οδηγείτο προς βορρά” .
“Ο Μπεν Αλι δεν έρχεται στη Μάλτα και η κυβέρνηση της χώρας δεν έχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται να έρθει εδώ” ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Τόνιο Μποργκ.
Aπαγόρευση κυκλοφορίας αυτήν την στιγμή αλλά…ένας άνδρας περιπλανιόταν έξω από ένα ξενοδοχείο Μπουργκίμπα, φωνάζοντας “ο λαός ξεσηκώθηκε και ο Μπεν Άλι τράπηκε σε φυγή”.

(σχ agiovasilematos: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!(Χωρίς τραυματίες και νεκρούς, να το αποχαιρετήσουμε σύντομα το παλικάρι, να πάει σε πιο ζεστά μέρη να ασχοληθεί με το κανό του και το ποδηλατάκι του και να πάρει και τη μοσχαροκεφαλή μαζί του να ροκανίσουνε τα φαγωμένα)

Μέχρι και ...Αλβανός αντιπρόεδρος παραιτήθηκε λόγω μίζας.Οι δικοί μας όμως... παχύδερμα τελείως!

14/01/2011

Παραίτηση Υπουργού στην Αλβανία λόγω μίζας. Ακόμα και οι Αλβανοί παραιτούνται όταν τους πιάσουν να κλέβουν. Οι δικοί μας όμως είναι αρκετά παχύδερμα για να ιδρώσουν από τέτοια...

Βίντεο από το δελτίο του Alpha...

Πρέπει να περιφρουρήσουμε τη νομιμότητα και να μην ενδώσουμε σε καμμία πρόκληση του καθεστώτος, αλλιώς θα χάσουμε το δίκιο μας

Είναι δύσκολο να μιλάς για σύνεση σε αυτόν που τον έχει πιάσει ήδη ο πανικός και η απελπισία γιατί άρχισαν να μην του φτάνουν για να θρέψει την οικογένειά του. Που δεν έχει να δώσει 50 ευρώ στη γυναίκα του για να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ. Που δεν πήρε δώρα στα παιδιά του τις γιορτές. Που δεν μπορεί πια να φουλάρει το αυτοκίνητό του για να πηγαίνει στη δουλειά του. Αν έχει ακόμα δουλειά.

Το ποντίκι που βρυχάται... εκλογές

thumb
Του Δημήτρη Μυ

Αρχίζει να γίνεται φανερό πια, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται για ένα ακόμη «κόλπο»: Αφού παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ, αφού ξεμπέρδεψε με τα βασικά (εργασιακά, ασφαλιστικά), αφού τελειώσει το προσεχές δίμηνο με τη θεσμοθέτηση του ξεπουλήματος κάθε έννοιας δημοσίου (περιουσία, υποδομές, κοινή ωφέλεια, υγεία, παιδεία) θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την «εμπιστοσύνη» μας.

Σχετικά με την συνταρακτική είδηση για τις δολοφονίες εκατοντάδων βρεφών κάθε χρόνο στο Πακιστάν

Επειδή μας προκάλεσε ανατριχίλα η δημοσίευση για τις δολοφονίες εκατοντάδων βρεφών στο Πακιστάν, τα οποία είτε είναι καρποί εξωσυζυγικών σχέσεων και πρέπει να δολοφονηθούν σύμφωνα με τις εντολές του ιμάμη, είτε είναι κορίτσια και θανατώνονται γιατί είναι βάρος για την οικογένεια, ψάξαμε το θέμα και σε διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και αποτελεί δυστυχώς μια πραγματικότητα που ξεπερνά τα όρια της εφιαλτικής φαντασίας.

Η είδηση επιβεβαιώνεται απο ξένα ηλεκτρονικά μέσα και απο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Είναι συγκλονιστικό, είναι πέρα από κάθε λογική, δείχνει την ψυχοσύνθεση αυτών των λαών που δεν διστάζουν να αφαιρούν τη ζωή ακόμα και απο τα ίδια τους τα παιδιά και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο.

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=story_12-4-2004_pg9_7

Πακιστάν: o Ιμάμης έδωσε διαταγή να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου...βρέφος 6 μηνών!!! Αυτή την κόλαση μας φέρνετε και εδώ??

Η είδηση που έρχεται από το Πακιστάν έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην διεθνή κοινή γνώμη. Εκατοντάδες βρέφη πετάγονται σε χωματερές και υπονόμους γιατί οι οικογένειες δεν έχουν... λεφτά.


Μέσα σε μια χωματερή στο Καράτσι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες δύο νεογέννητα βρέφη, όπως και εκατοντάδες άλλα στο Πακιστάν, όπου η οικονομική κρίση σπρώχνει όλο και περισσότερες οικογένειες στην βρεφοκτονία.
"Δεν έζησαν περισσότερες από δύο ημέρες", εξηγεί ο Μοχαμάντ Σαλίμ από το νεκροτομείο του Ιδρύματος Εντχι στο Καράτσι.
Οι υποθέσεις βρεφοκτονίας αυξάνονται στο Πακιστάν, όπου τα παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου είναι καταδικασμένα και η μοιχεία τιμωρείται με την ποινή του θανάτου.

Υποκρισία στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την έκθεση του Ελβετού Βουλευτή και Δικαστή Ντικ Μάρτι σχετικά με εγκλήματα Αλβανών οπλαρχηγών κατά Σέρβων αμάχων και αιχμαλώτων το 1999. Η Έκθεση θα συζητηθεί εντός του Ιανουαρίου από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο μετέχουν 47 χώρες. Τα όσα καταγγέλλει η έκθεση έχουν γραφεί με λιγότερα ίσως στοιχεία, αλλά με την ίδια αυστηρότητα στο βιβλίο «Το κυνήγι» της γνωστής Κάρλα Ντελ Πόντε, της εισαγγελέως του Ειδικού Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το οποίο δίκασε τον Μιλόσεβιτς και άλλους υπευθύνους για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Το Δικαστήριο είχε δικάσει κατά συντριπτική πλειοψηφία Σέρβους, λίγους Κροάτες και ελάχιστους χαμηλόβαθμους Βοσνιομουσουλμάνους. Τώρα ανοίγει ο δρόμος για την καταδίκη υψηλοβάθμων Αλβανών Κοσσοβάρων, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες να μην διωχθούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Οποτε πάει ο Παπανδρέου στην Τουρκία οι Τούρκοι τον λατρεύουν.....

Πήγε να τα μπαλώσει ο ΓΑΠ και να υποκριθεί τον πατριώτη στο επίσημο γεύμα στο Ερζερούμ αλλά ο Ερντογάν τον άδειασε με 2 κουβέντες......

"Τι προσπαθεί να αποδείξει η Τουρκία", ρώτησε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν οι δυό τους. Η ερώτηση αφορούσε στις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών σε κατοικημένα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.


"Πέταξαν οκτώ αεροσκάφη πάνω από το Αγαθονήσι. Αυτές οι ενέργειες να ξέρετε ότι δεν θ' αλλάξουν το καθεστώς στο Αιγαίο", είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος πρόσθεσε ότι "αυτές μπορεί να είναι πτήσεις ρουτίνας για σας, δεν είναι όμως για μας".

Φυσικά απέφυγε να διευκρινήσει ποιό είναι το καθεστώς στο Αιγαίο..... γιατί όλοι (Ελληνες και Τούρκοι) πλέον γνωρίζουν τα αποτελέσματα της εσχάτης προδοσίας του ελληνικού Αιγαίου...
Και επίσης δήλωσε ότι δεν είναι πλέον πτήσεις ρουτίνας για μας οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο εννοώντας πολύ απλά, ότι πλέον δεν πετάμε στο Αιγαίο.....

Ο ασθενής αντιδρά.....

Καλοί μου φίλοι αισιόδοξα τα μηνύματα από την αντίδραση του ασθενή ελληνικού λαού.....
Ως δικτάτορες οι σημερινοί πολιτικάντηδες χαρακτήριζουν τελευταία τον ελληνικό, ασθενή...
Σε κωματώδη κατάσταση. Κι έτσι η ληστρική τους διάθεση δυναμώνει.

Η σημερινή κυβέρνηση βγήκε στον προεκλογικό αγώνα πριν από ενάμιση χρόνο με συνθήματα κατά της διαφθοράς και του αντικοινωνικού κράτους!!!! Μας υποσχέθηκε η τότε αντιπολίτευση ότι θα επανιδρυθεί το κράτος και με διαρθρωτικές αλλαγές θα γίνουμε.... Σουηδία!!!!
Το κράτος δηλαδή θα σέβεται τους πολίτες του και όλα οι θυσίες του λαού θα είναι ανταποδωτικές....

Αντ' αυτού εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έχουμε μια κυβέρνηση που εκτός από την εσχάτη προδοσία στα εθνικά μας θέματα, το ξεπούλημα κάθε ελληνικού εθνικού συμφέροντος και την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους, ρημάζει καθημερινά τον λαό με καθαρά ληστρική συμπεριφορά.

Οργανωμένο σχέδιο άλωσης της πατρίδας μας. Ποιος πληρώνει τα 10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;

Σχέδιο άλωσης της χώρας με την εισβολή λαθρομεταναστών.Έρχονται δασκαλεμένοι από Βόρεια Αφρική και Ασία

Κρατούν στο χέρι ζελατίνα με φωτοτυπία οδηγίας της ΕΕ με τα δικαιώματά τους
Ποιος πληρώνει τα.10.000 ευρώ για τον καθένα για να έρθει εδώ;

Ξανά άγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με έναν τραυματία

Νέα αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ λαθρομεταναστών στην λιμενική ζώνη της πόλης.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση?

Η συμπλοκή ξεκίνησε λίγο πριν τις 19:00 με τραγικό απολογισμό έναν 22χρονου Αλγερινό μαχαιρωμένο. Όλα άρχισαν όταν ομάδα Κόυρδων συνεπλάκη με ομάδα Αλγερινών και ένας εκ των πρώτων έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον νεαρό στο πρόσωπο, κοντά στον αυχένα.

Στη συμπλοκή επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη και διέλυσε τους συγκεντρωμένους, που κρύφτηκαν στο δάσος, κοντά στο λιμάνι, όπου και έχουν στημένα τα πρόχειρα καταλύματά τους, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και ενδεχόμενη νοσηλεία στο νοσοκομείο Φιλιατών. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο για αποφυγή νέας συμπλοκής.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά τραυματισμός το τελευταίο τριήμερο σε συμπλοκές λαθρομεταναστών, καθώς προηγήθηκε ο τραυματισμός ενός με μαχαίρι στο πρόσωπο, και ενός άλλου από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, επίσης, στο πρόσωπο.
newsit

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Kαι εδώ ωφελούνται οι περίφημες ΜΚΟ??? (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» Σε ιδιώτες με περιορισμό όσων το χρειάζονται
Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου παραδίδει η κυβέρνηση το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σύμφωνα με το σχέδιο της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, το οποίο συζητήθηκε χτες στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ. Αλλάζουν τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι «ωφελούμενοι» των υπηρεσιών με δρομολόγηση της περικοπής της δαπάνης και περιορισμό των ωφελουμένων.

Επιστροφή στον θλιβερό εγχώριο πολυπολισμικό ''παράδεισο'' ή αλλιώς ισλαμική κατοχή

Οι ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες, έπιασαν δουλειά...)
Με ενδιαφέρον αναμένεται η 15η Ιανουαρίου στα κατεχόμενα εδάφη του Αγ. Παντελεήμονα... καθώς την ίδια περίπου ώρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στην πλατεία απο τους κατοίκους της περιοχής ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής και στη λαθρομετανάστευση και απο ΜΚΟ (τις γνωστές πια ΜΚΟ που προασπίζονται τα συμφέροντα των δουλεμπόρων με το μανδύα του "ανθρωπισμού") ενάντια στα μέτρα "Παπουτσή".

Εκπληκτικό άρθρο από τον 'πιτσιρίκο' για τα διόδια και το κίνημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ''

Το κίνημα «Δεν πληρώνουμε διόδια – Δεν πληρώνουμε την κρίση τους» έχει γιγαντωθεί, αλλά τα περισσότερα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή τους. Άκρα του τάφου σιωπή.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποσιωπήσουν ένα γεγονός ή να λοιδορήσουν ανθρώπους που αντιστέκονται: όταν δεν συμφέρει τους ιδιοκτήτες τους. Και πότε δεν συμφέρει τους ιδιοκτήτες τους; Όταν συμμετέχουν ως εργολάβοι στα έργα για τα οποία διαμαρτύρονται οι πολίτες.

Προκλητική ανακοίνωση της Γερμανίας για τη σφαγή του Διστόμου

"Δεν κατανοούμε την απόφαση της Κυβέρνησης της Ελλάδας" λένε
- Δέχονται μόνο... ιστορική ευθύνη για τη σφαγή των αθώων!
- Γιατί τρέμουν τη δίκη στη Χάγη
Με τη φράση “η Γερμανία δεν κατανοεί την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης” ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας
σβήνει μονοκονδυλιά το αίμα, το έγκλημα και τη θηριωδία επιχειρώντας με νομικίστικα να σβήσει και το δικαίωμα στη μνήμη.

Γύφτοι ήταν οι βιαστές της γιαγιούλας στα Λιόσια και τα 2 από τα τέρατα ήταν έφηβοι.

Τρείς Τσιγγάνοι ανάμεσά τους και ένας 13χρονος συνελήφθησαν από την αστυνομία για τη ληστεία και τον απάνθρωπο βιασμό της 78χρονης στα Άνω Λιόσια. Η αστυνομία αναζητεί και τον τέταρτο συνεργό τους που είναι 15 ετών. Οι υπόλοιποι δυο δράστες είναι ηλικίας 18 και 26 ετών. Ο βιασμός έγινε την περασμένη Κυριακή και η ηλικιωμένη νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

O Γκλέτσος ξεφτιλίζει δημοσιογράφο. Ακούστε το



Όλοι οι κατεστημένοι και κατάπτυστοι από τον κόσμο δημοσιογράφοι, έλαβαν εντολή να αποδομήσουν το φαινόμενο Γκλέτσος. Συσκέψεις επί συσκέψεων, επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη, κι όλα αυτά για να μη φουντώσει το κίνημα της πραγματικής αντίστασης στην αδικία (την αντίσταση του καναπέ δεν τη φοβάται κανείς, τις φάπες όλοι!). Ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος, με τα γνωστά επιχειρήματα "δια την συμμόρφωσιν προς τον νόμον" (με τα οποία όμως οι δημοσιογράφοι του ΔΟΨ, δεν...
 "βομβάρδιζαν" αναλόγως τους ....
"εξεγερμένους νέους του Δεκέμβρη του 2008", που έκαψαν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!), προσπαθεί να στριμώξει τον Γκλέτσο. Φυσικά η απλότητα και η λαϊκότητα του Γκλέτσου, νικούν για μια ακόμη φορά τον βλαχομπαρόκ ελιτισμό των δούλων.
Ακούστε το:

Παράνομοι μετανάστες στην Αθήνα. Πρόταση έμπρακτης αλληλεγγύης από τον καθ.Θ.Λιανό.

Γράφει ο καθηγητής Θεόδωρος Π. Λιανός

Η Αθήνα τα έχει πια όλα. Ολα τα κακά και καλά των μεγαλουπόλεων. Τα καλά σε μικρή κλίμακα, τα κακά σε μεγάλη. Εχουμε λοιπόν μουσεία, βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια (ο Θεός να τα κάνει πανεπιστήμια), γκαλερί, αίθουσες συναυλιών κτλ. Εχουμε και πολλά κακά. Θόρυβο, σκουπίδια, κυκλοφοριακή συμφόρηση, κλοπές αναρίθμητες, εγκλήματα, ναρκωτικά, πορνεία, λαθρέμπορους, «νονούς», νταβατζήδες, συμμορίες κακοποιών, γκέτο παράνομων μεταναστών,

Στον ανακριτή οδηγούνται η σύζυγος και η κόρη Ψωμιάδη


Αυτήν την ώρα απολογούνται στον 6ο τακτικό ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη της "Ασπίς Πρόνοια". Ο επιχειρηματίας όπως γνωρίζουμε,συνελήφθη και προφυλακίστηκε επεισοδιακά ως ύποπτος φυγής στο εξωτερικό. Στον Κορυδαλλό κρατείται σε ειδική πτέρυγα δίπλα στον θάλαμο του χουντικού αξιωματικού Νικόλαου Ντερτιλή. Μάνα και κόρη αντιλαμβανόμενες και τον κίνδυνο να κριθούν και οι ίδιες προφυλακιστέες ζήτησαν και άλλη προθεσμία για να απολογηθούν, αλλά ο ανακριτής δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους.
(Σχ.agiovasilematos: Ελπίζουμε ότι η πολιτεία δεν θα αρκεστεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά θα προχωρήσει σε ουσιαστική επίλυση του τεράστιου προβλήματος εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων οι οποίοι καταστράφηκαν οικονομικά εξαιτίας του απατεώνα Ψωμιάδη, με την ανοχή και των δυο κυβερνήσεων.)

Ηγουμενίτσα, η νέα ΠΑΤΡΑ;;; Χαμός με τους λάθρο και εκεί!

Posted by ypotheto στο olympia.gr
Κάθε μέρα και χειρότερα στην Ηγουμενίτσα με τους λαθρομετανάστες. Έχουν κάνει το Λιμάνι γκέτο, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Καλά για να κυκλοφορήσει κάποιος εκεί…ούτε λόγος να γίνεται!

Η Αστυνομία και οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού πολύ…. χαλαρές! Και η αιτία είναι οι διάφοροι προοδευτικοί, κουλτουριάδες και πολυπολιτισμικοί που φωνασκούν με το παραμικρό! Όχι κακομεταχειρίζονται τους καημένους τους αλλοδαπούς, όχι τους χτύπησαν, Όχι τους σπρώχνουν και τους κάνουν “ντά”!
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ”… ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Αναλογιστείτε πως με αυτά που κάνετε θα “εκβιάσετε” τον κόσμο “να πάρει τον νόμο στα χέρια του”! Θα έχουμε επεισόδια! και μάλιστα σοβαρά!  Κανείς δεν ανέχετε να του πειράζουν την οικογένειά του!  ”Σας χτυπάμε το καμπανάκι”… ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Έχετε ευθύνη για τις πράξεις και τα λόγια σας!
 (http://epirus-ellas.blogspot.com )

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Aδελφές και παλικάρια θα γίνουνε μαλλιά κουβάρια έπειτα απο την πρόταση του βουλευτή της ΝΔ

Βουλευτής προτείνει gay parade στην Ελλάδα


Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει τρόπους να αυξήσουμε το έσοδα μας, αλλά η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, ήταν πραγματικά πρωτοποριακή.
Ο κ. Καραγκούνης πρότεινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων «με άρμα τον τουρισμό και όπλο τον πολιτισμό να ξεπεράσουμε την κρίση».

Τι εννοούσε όμως; Την διοργάνωση gay parade! Όπως εξήγησε στο «Super Star»: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες… Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο… Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας».

Ο κ. Καραγκούνης το πήγε ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας: «Είμαστε μια Ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε».

http://www.gossip-tv.gr/

H κόρη του Παπουτσή στο Yale-εκεί σπούδασε κι ο γιος του Αλογοσκούφη- o γιος του Σκανδαλίδη στο Georgetown, τα δίδυμα της Δαμανάκη στην Αγγλία.





Τα πρώτα χρόνια του σοσιαλισμού (στις 18 σοσιαλισμός)- στην εγχώρια λαιφασταιλοβλαχομπαρόκ έκδοσή του- ήθελαν τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους βουλευτές του, ν ανταγωνίζονται ποιος θα βγάλει την πιο όμορφη γκόμινα, ποιος θα πρωτοπάει στη Μύκονο-ενίοτε με θαλαμηγούς επιχειρηματιών-ποιος θα οδηγήσει την πιο ακριβή κούρσα και ποιος θ αποκτήσει την πιο μεγάλη βίλα.
Στη συνέχεια ανακάλυψαν τους υπεράκτιους λογαριασμούς και πάει λέγοντας.
Τα ίδια σκατά έκαναν και οι δεξιοί, στη διάρκεια των γνωστών παρενθέσεων που βρέθηκαν στην εξουσία.

Τα τελευταία χρόνια κι αφού τα  ταγάρια-τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ- απέκτησαν πλέον τεράστιες περιουσίες, δόξα και πολυτελή διαβίωση, ανταγωνίζονται ποιος θα στείλει τα βλαστάρια του στο πιο μουράτο κολλέγιο –κυρίως των ΗΠΑ και της Αγγλίας-για σπουδές.
Σ
τη μεγάλη λίστα με τα παιδιά της εξουσίας που σπουδάζουν σ αυτά τα κολλέγια-που χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις και λίγο σπρώξιμο για να επιλέξουν τον κανακάρη σου-προστέθηκαν πρόσφατα η κόρη του Χρήστου Παπουτσή και ο γιος του Κώστα Σκανδαλίδη.
Η κόρη του Παπουτσή σπουδάζει στο Yale και ο γιος του Σκανδαλίδη στο Georgetown.
Κάπου εκεί έξω σπουδάζουν και οι γόνοι όλων σχεδών των υπολοίπων πολιτικών-φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με

Στις 14 Γενάρη ανοίγουν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Στις 14 Γενάρη ανοίγουν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα
«Τα διόδια είναι μέρος του πολέμου που έχουν εξαπολύσει κατά του λαού (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ) για να προστατέψουν τα τεράστια κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων», σημειώνουν οι Γραμματείες με κοινό δελτίο Τύπου τους. Ψήφισμα για την κατάργηση των διοδίων

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στα διόδια (φωτ. από την Ελευσίνα)
Σε κινητοποίηση με άνοιγμα των διοδίων σε όλη την Ελλάδα, την Παρασκευή 14 του Γενάρη, προχωρούν οι δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Με κοινό δελτίο Τύπου οι Γραμματείες καλούν τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, «να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση». Ταυτόχρονα, εξέδωσαν ψήφισμα με θέμα την κατάργηση των διοδίων.
Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου επισημαίνεται:
«14 ΓΕΝΑΡΗ - ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι ραδιουργίες των υποκριτών

Οι ραδιουργίες των υποκριτών
«Αν κάποιος με ξεγελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται. Αν με ξεγελάσει δυο φορές, πρέπει να ντρέπομαι εγώ» λέει μια Ιταλική παροιμία.
Τον Δεκέμβριο του 2009 , στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής  στις Βρυξέλλες ,ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δήλωνε ότι «…Δεν έχουμε πετρέλαιο ή έστω όσο έχουμε βρει είναι ελάχιστο».
Ένα χρόνο αργότερα , τον Δεκέμβριο του 2010 η εισηγητική έκθεση του αρμόδιου υπουργείου  της πράσινης Τίνας (Περιβάλλοντος)  στο νομοσχέδιο για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, διατύπωνεότι : «…η χώρα διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό», διακινδυνεύοντας μάλιστα την εκτίμηση πως «…τα κοιτάσματα θα μπορούσαν να καλύπτουν το ένα τρίτο των ενεργειακών αναγκών της χώρας για τα επόμενα 30 χρόνια«.

Άλλο ένα τέρας που πέθανε στη φυλακή αμέσως μετά την προφυλάκισή του.Ευτυχώς, φαίνεται πως ακόμα λειτουργούν οι άγραφοι νόμοι της φυλακής...

Όπως ανακοινώθηκε απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πατέρας τέρας της Νίκαιας.
 
Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλού, έπαθε έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτό το τέρας, όχι μόνο ασελγούσε στα παιδιά του αλλά εξέδιδε την διανοητικά ανάπηρη κόρη του στους γείτονες!

Στις ΗΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση ετοιμάζονται να μετακομίσουν τουλάχιστο 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης!

(fwt.www.olympia.gr)

Ετοιμάζονται να “την κάνουν…”
Τουλάχιστο 3 υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης  ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.
Οι δύο απέκτησαν πρόσφατα–μέσω υπεράκτιων-κατοικίες στις ΗΠΑ, ενώ ο τρίτος  είναι χρόνια τώρα ιδιοκτήτης ακινήτου σε περιοχή των ΗΠΑ που φημίζεται για τα Πανεπιστήμιά της.
Αυτό που τους ενδιαφέρει πρώτιστα είναι ο εγκληματισμός των παιδιών τους, η αναζήτηση σχολείων και τα σχετικά.
Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους είναι σχεδόν βέβαιοι πως δεν θα βρίσκονται στη κυβέρνηση σε δύο χρόνια από σήμερα και θεωρούν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν το ΠΑΣΟΚ εξακολουθήσει να κυβερνάει τη χώρα.
Στην ανεύρεση των σπιτιών των δύο νεοφερμένων στις ΗΠΑ, καταλυτικό ρόλο  έπαιξε η σύζυγος του τρίτου της παρέας που ξέρει τα κατατόπια.
Η Ελλάδα;
Ποια Ελλάδα; Ποιος Θανάσης;
Κουρδιστό Πορτοκάλι

O Βελόπουλος λέει απίστευτα πράγματα και απίστευτα ονόματα!. Απαντήσεις θέλουμε κύριοι...απαντήσεις!!

Φοβερά στοιχεία για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας!!


 


(Σχ.agiovasilematos: Παρόλο που δεν ασπαζόμαστε τoυς προσανατολισμούς του κόμματός του, τον Βελόπουλο τον πάμε με τρέλα γιατί τολμάει και μιλάει εκεί που οι άλλοι κάνουν τις κοτούλες. Έχουμε επίσης εκφράσει από αυτό το ιστολόγιο την ευχή να μπορούσαν να μαζεύονταν σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, άνθρωποι σαν τον Βελόπουλο, την Κανέλη, τη Σακοράφα, τον Οικονόμου, τον Καμμένο και άλλους το ίδιο μαχητικούς και με την ίδια αγάπη προς την πατρίδα, που θα έδιναν μια κάποια λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας. Πιστεύουμε, πως τους χωρίζουν πολύ λιγότερα απ' όσα τους ενώνουν στην παρούσα φάση.)

ΦΛΩΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚ Ο ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ;

Του Γιώργου Δ.
(σσΟ: Δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, γιατί έτσι πρέπει)

“Ουδενός κρείττων* ειμί και ουδείς κρείττων εμού, πλήν Θεού.”
* με την έννοια του διαφορετικός-ανώτερος στην υπόστασή του.

ΔΗΛΑΔΗ,
Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !
Χτύπησαν και βίασαν ηλικιωμένη.
ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ;

Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις πρόωρων εκλογών

Πολλά περίεργα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση που… μυρίζουν πρόωρες εκλογές. Το αδιέξοδο στην οικονομία είναι ξεκάθαρο και όσο περνούν οι μέρες και βυθιζόμαστε στη δίνη τη δική μας και την ευρωπαϊκή γίνεται όλο και πιο αντιληπτό ότι οι θυσίες πάνε χαμένες.
Όμως, μεταξύ σοβαρού και αστείου υπάρχουν ορισμένα περιστατικά, επικοινωνιακού χαρακτήρα που δείχνουν ότι ότι στο Μαξίμου κάνουν σκέψεις για κάλπες και απλά περιμένουν την οικονομική κατάρρευση για να το περάσουν ως δικαιολογία.
Διαβάστε για γ να καταλάβετε:

Ιδεολογικές διαφωνίες μιας... ''Μαρκησίας''



Tου Στεφανου Kασιματη / kassimatis@kathimerini.gr


H υφυπουργός Εργασίας, αρμοδία για θέματα μεταναστών Μαρκησία Αννα νταλ Αρα (διότι το απλό «Νταλάρα» νομίζω ότι της πέφτει πολύ λίγο...), δήλωσε, σχετικώς με την πρόθεση της κυβέρνησης να ανεγείρει τείχος για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης σε συγκεκριμένο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Εβρο, τα εξής περισπούδαστα: «Ιδεολογικά δεν συμφωνώ με τα τείχη, αλλά ως μέτρο πίεσης προς την Τουρκία το δέχομαι». Σοβαρά;
Η Μαρκησία πρέπει να καταλάβει δύο τινά: Πρώτον, ότι το ζήτημα δεν είναι ιδεολογικό, αλλά πραγματικό και, συνεπώς, απαιτεί πρακτικές λύσεις.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Λοβέρδος: Μπουκάρουν με τα πούλμαν από την Αλβανία και κάνουν γέννες στα ελληνικά νοσοκομεία και φεύγουν σαν κύριοι.Είμαστε ξέφραγο αμπέλι

Οι αλλοδαποί έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας. Μας θεωρούν ξέφραγο αμπέλι.
Άμα αυτά τα λέει ο ίδιοςΥπουργός και μάλιστα ένας Υπουργός που δεν φημίζεται για τα αγνά του συναισθήματα προς τους Έλληνες πολίτες, αφού έχει καταστρέψει προς όφελος του ΔΝΤ τις εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών, εμείς τι  να πούμε μετά?


Κρύβουν τα στοιχεία – σοκ της Frontex! Ξέφραγο αμπέλι με αριθμούς ρεκόρ τον τελευταίο χρόνο…

Το “ομολόγησε” και ο Ερντογάν στο Ερζερούμ με νούμερα πολύ μεγαλύτερα, αλλά και πάλι αυτή η είδηση αρκεί για να κατανοήσουμε ότι δεν πρόκειται για απλή ανικανότητα: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η άθλια μεθόδευση στο Ερζερούμ πίσω από τα χαμόγελα. Υπόλογος ο πρωθυπουργός για την μεθόδευση.

Δείτε που καταντήσαμε. Οι λαθραίοι απειλούν τους αστυνομικούς και γελάνε μαζί τους. Θαυμάστε εικόνες!!

http://dete.gr/news.php?article_id=20846

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι Αφγανοί της Πάτρας...γελούν με τους αστυνομικούς
Ν
έα επεισόδια με μετανάστες χθες το απόγευμα στην Πάτρα. Και κυνηγητό με αστυνομικούς. Μάλιστα μόνο δύο αστυνομικοι υπήρχαν στο σημείο με αποτέλεσμα οι Αφγανοί να τους αποδοκιμάζουν, να τους απειλούν... και να γελούν μαζί τους.  Δείτε το ρεπορτάζ από το Patra tv

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ! Το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο που έχετε στα χέρια σας!

Posted by ypotheto στο Ιανουαρίου 11, 2011
Μετά το “οικιακό σπορείο” ανοίγουμε τον κύκλο της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ.
Θα θυμάστε (οι πιστοί αναγνώστες μας), ότι ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ αρκούν για να βγούμε από το αδιέξοδο που μας έχουν οδηγήσει. Αυτάρκεια και Επιστροφή στην ύπαιθρο. Και αν για το δεύτερο, εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας φανούμε χρήσιμοι, σήμερα θα προσπαθήσουμε να σας “ερεθίσουμε” με κάποιες απλές σκέψεις και πρακτικές.
Η αυτάρκεια είναι μια λέξη που όσο περνά ο καιρός, τόσο και χάνεται πίσω στον χρόνο και στη λήθη, η σημασία της και η δύναμή της. Φυσικά δε θέλουμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ζήσουμε όπως ζούσαν οι άνθρωποι πριν 100 χρόνια, αλλά εκμεταλευόμενοι την γνώση και τη δύναμη που μας παρέχει η διάχυση και η άντληση πληροφοριών να προβάλλουμε κάποιες, ανέξοδες λύσεις. Δε θέλουμε να σας κουράζουμε οπότε μπαίνουμε κατευθείαν στο “ψητό”.
Σκοπός της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ είναι, σε κάθε αγορά και κάθε μας κίνηση να παράγουμε και να καταναλώνουμε δικά μας πράγματα. Μπορεί αρχικά όλο αυτό να φαίνεται μία ουτοπία, αλλά με τη βοήθεια του διαδικτύου και καταναλώνοντας χρόνο, μπορούμε να πετύχουμε αρχικά κάποια θαυματάκια. Αντί να ξοδεύουμε άσκοπα τον χρόνο μας στην τηλεόραση ή σε άλλα ανώφελα πράγματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ΜΟΝΟΙ μας πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε!!! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Πάμε για πρόωρες εκλογές με πρόσχημα την οικονομία


Η περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου θυμίζει την αντίστοιχη του Καραμανλή αλλά σε χειρότερη έκδοση.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι βαδίζουμε προς πρόωρες εκλογές. Το κρίσιμο όμως ζήτημα δεν θα είναι η Οικονομία της χώρας και η αναμενόμενη πτώχευση, αλλά τα εθνικά θέματα και η «μειωμένη εθνική κυριαρχία» για την οποία μας μιλάει συνέχεια ο Πρωθυπουργός ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009.

Oι βραβεύσεις για τον άλλο χρόνο

                           http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfhBG1H8coHu_AZX9f2gh1KipUmusZt7sW_fcZTxi5FEY8lCioDg

Mετά την βράβευση της Χαρίκλειας Νικοπούλου με το αργυρό μετάλλιο (της Ακαδημίας Αθηνών) για την εθνική προσφορά της στην Θράκη, οι πολέμιοι της βραβεύσεως μέσω παρεμβάσεων, εκπομπών και αρθρογραφίας (π.χ. Αννα Φραγκουδάκη, Ανδρέας Πετρουλάκης κλπ) κατάφεραν και έπεισαν την Ακαδημία Αθηνών να βραβεύσει για το νέο έτος τα κάτωθι πρόσωπα:

* τον Γρηγ. Βαλλιανάτο, τον Παύλο Βοσκόπουλο και τον ΠαπαΤσαρκνιά για τις Εθνικές τους υπηρεσίες σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα


* τον  Χριστοφοράκο και τον Γιοσάκη με το αργυρό παράσημο ήθους για το ακέραιο των χαρακτήρων τους


* την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Θ.Πάγκαλο και τον Στέφανο Μάνο για τον νέο αέρα που φέρνουν εις την πολιτικήν σκηνή της Χώρας


* τον Δήμαρχο Μπουτάρη, τον Γ.Καμίνη και τον Πέτρο Κουναλάκη με το χρυσό Σταυρό του Απόστολου Παύλου , για την διάδοση της Ορθοδοξίας σε όλην την Επικράτεια


* τον εκάστοτε Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής για την συμβολή του στην εμπέδωση της Ελληνοτουρκικής φιλίας και για την προάσπιση της Συνταγματικής έννομης τάξης. 


* τον Κ.Μητσοτάκη με το Χρυσό Παράσημο της τύχης -ευτυχίας- καλοπροαίρεσης.


* τον Γιώργο Ταμπάκη με το αργυρό παράσημο καλλιφωνίας


* την Τζούλια Αλεξανδράτου για την σεμνοτυφία της


* τον Γ.Καρατζαφέρη για τον αντιμνημονιακό του αγώνα



http://skymnos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Ερώτηση του Τσίπρα και του Παπαδημούλη για το θέμα των διοδίων και αίτημα κατάργησης των πλευρικών διοδίων.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλ. Τσίπρας και ο βουλευτής, Δημ. Παπαδημούλης, κατέθεσαν σήμερα ερώτηση στους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα την επανεξέταση πλευρικών - περιαστικών διοδίων.

Κάτω από την πίεση των πολιτών, η κυβέρνηση, σκέφτεται να επανεξετάσει, τον τρόπο υπολογισμού των διοδίων

Eλλάδα: Κάτω από την πίεση των πολιτών, η κυβέρνηση, σκέφτεται να επανεξετάσει, τον τρόπο υπολογισμού των διοδίων
  1. Υπάρχει σύμβαση του 2007 με την οποία έχουν αποφασιστεί οι τιμές και οι αυξήσεις των διοδίων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των πολιτών, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα επανεξετάσει το θέμα.
  2.     Υπάρχει απόφαση να προταθεί στους παραχωρησιούχους η αντικατάσταση των συμβατικών διοδίων με ηλεκτρονικά, ώστε οι πολίτες να πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που χρησιμοποιούν, ανέφερε ο Γ. Πεταλωτής.
  3.     «Μέχρι τον Μάρτιο θα είμαστε έτοιμοι να φέρουμε πρωτοβουλίες στη Βουλή», υπογράμμισε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι οι ιδιώτες που μετέχουν στην εκμετάλλευση των διοδίων, θα πρέπει να επιδείξουν και την ανάλογη ευθύνη.
(Σχ.agiovasilematos: Είδατε που όταν αντιδρούμε μαζικά, τρομάζουν και το βάζουν στα πόδια? Ένα πείραμα ήταν η μαζική μας άρνηση στο εμβόλιο H1N1 και τώρα με τα διόδια. Όπου έχουμε αντιδράσει έντονα, έχουν τρομάξει. Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν, αγκαλιά με το Μνημόνιό τους και το ΔΝΤ τους!)

Η 'τρύπα' του Έβρου που οδηγεί στο φρούριο Ευρώπη

Τρισέλιδο ρεπορτάζ του Spiegel

Για την περίφημη "τρύπα" στα ελληνοτουρκικά σύνορα, τη γνωστή σαν 'εθνική οδό για την Ευρώπη' με αναφορά και σε Τούρκους δουλεμπόρους. Και όπως πάντα συνεχίζει να...
 απασχολεί η ευρωκρίση
«Η 'τρύπα' που οδηγεί στο φρούριο Ευρώπη», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ του περιοδικού Der Spiegel από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Οι Γερμανοί ρεπόρτερ επισκέφθηκαν το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο, κοντά στη Νέα Βύσσα και στην τουρκική πλευρά, στην Ανδριανούπολη.

Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! Απλά εκπληκτικό.

Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! Απλά εκπληκτικό.

Posted by ypotheto στο Ιανουαρίου 11, 2011

Η μεγαλύτερη γάτα


Δυστυχώς, το διάσημο αιλουροειδές πέθανε στον ύπνο του την Κυριακή. Ήταν περίπου 10 ετών.

Ο μεγαλύτερος σκύλος

Σκύλος ή άλογο; Ο εικονιζόμενος σκύλος μπήκε στο βιβλίο Guinness για το 2010. Έχει ύψος τρία πόδια και εφτά ίντσες.

Ο Πάγκαλος θα ζει, θα Βασιλεύει και θα μακροημερεύει στην κυβέρνηση του Γιώργου!

Διασταυρωμένες πληροφορίες με υψηλά κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι για την κυβέρνηση δεν υφίσταται "θέμα Πάγκαλου"!
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και δεν υφίσταται θέμα αποπομπής ή εξαναγκασμού του σε παραίτηση!
Οπότε … έχουμε πολλά να δούμε και ν' ακούσουμε ακόμη!

Βελόπουλος και 2 σοβαρά ερωτήματα που κατατέθηκαν στη Βουλή σχετικά με τους λαθρομετανάστες

Πώς βρέθηκαν οι Μαροκινοί και οι Αλγερινοί στον Έβρο? Ποιός τους μεταφέρει εκεί? Πώς βρίσκονται τα χρήματα για να μεταφερθούν εκεί και γιατί επιλέγεται ο Έβρος ως σημείο περάσματος λαθρομεταναστών που έχουν δυνατότητα πρόσβασης  σε περάσματα που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα από την Ελλάδα?

xaxaxa Τώρα απαντάνε τα ξενοδοχεία εκ μέρους της κυβέρνησης!!

Ρώτησαν τον Πεταλωτή για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν του Πάγκαλου, αξίας 8000 ευρώ και αυτός απάντησε πως δεν έχει να πει κάτι παραπάνω αφού απάντησε το...ξενοδοχείο (ξενοδοχείο,το οποίο χρωστάει στο κράτος κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια, μη το ξεχνάμε):

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει. Απ` όσο έχω δει, έχει απαντήσει με αναλυτικές ανακοινώσεις στον Τύπο... το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεστε και το οποίο φυσικά έχει διαφορετικούς ισχυρισμούς απ` αυτούς που αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Εκπροσωπείστε από το ξενοδοχείο εσείς, ως κυβέρνηση;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει θέμα, ούτε να απολογείται, ούτε να δηλώνει κάτι επ` αυτού η κυβέρνηση.

Το είδαμε και αυτό...
Τώρα απαντάνε τα... ξενοδοχεία αντί για την κυβέρνηση…

Ποιός ανεγκέφαλος του έδωσε άδεια για συναυλία? (Πάλι στον Άγ.Παντελεήμονα φυσικά...)




Η προκλητικότητα ορισμένων δεν έχει όρια. Οργανώνουν ξανά πορείες και μετά αντιρατσιστικές συναυλίες στον Αγ.Παντελεήμονα, τη μέρα που οι ταλαίπωροι κάτοικοι έχουν κοπή πίτας. Είναι τόσο προκλητικοί οι ''αντιρατσιστές'' που δεν τους ακολουθούν πλέον ούτε οι εκπρόσωποι των νόμιμων αλλοδαπών, όπως φαίνεται και στο παραπάνω έγγραφο. Ποιός δίνει άδεια στον κ. Κωνσταντίνου να οργανώνει τέτοιες κινήσεις, με αυτόν τον τρόπο και αυτή τη μέρα και τι σκοπούς εξυπηρετούν αυτές οι ιστορίες?

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!Προσέξτε !! Είναι καινούρια μέθοδος και θέλει προσοχή!

Είναι Καινούριο φρούτο και αυτό, λάβετε γνώση και εσείς.

 
 





Aν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών.
Τα αυγά αναμειγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα σου κάνει το παρμπρίζ χάλια μειώνοντας την ορατότητά σου κατά 92 %.
Οπότε αναγκαστικά σταματάς, βγαίνεις από το αυτοκίνητο να τα καθαρίσεις σου την πέφτουνε δύο αλήτες, τρως το ξύλο της χρονιάς σου....
Και συνεχίζεις δαρμένος με τα πόδια, δίχως αμάξι, δίχως λεφτά, δίχως πιστωτικές κάρτες, δίχως κινητό, δίχως κλειδιά του σπιτιού σου κ.λ.π. 
 

Ούτε 1 € σε Λαθρο-Τζαμά ή Λαθρο-πωλητή μαϊμού αντικειμένων!

Στο σημείου που φτάσαμε δεν υπάρχει ανοχή σε θεωρείες του τύπου "Ας σκουπίσουν το τζάμι, ας πουλήσουν μαϊμού πράγματα γιατί αλλιώς θα μας κλέψουν.'
ΟΥΤΕ 1 €! ΤΕΛΟΣ!

«Φράχτη εσείς, βάρκες εµείς!» Οι δουλέµποροι αποφεύγουν τώρα την περιοχή όπου θα ανεγερθεί το «τείχος»


Στιγµιότυπο από διαµαρτυρία το Σάββατο στην Κωνσταντινούπο- λη, όπου µέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης στους Μετανάστες έστησαν ένα οµοίωµα φράχτη, προκειµένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της Αθήνας για τον Εβρο
Με τροποποίηση των δροµολογίων εισόδου στην Ελλάδα, αλλά καιµείωση του αριθµού των λαθροµεταναστών απάντησαν το Σαββατοκύριακο οι τούρκοι διακινητές τους, που φαίνεται ότι ανησύχησαν από το ελληνικό σχέδιο για τοποθέτηση φράχτη στο τµήµα των 12 χιλιόµετρων χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στον Εβρο.

Αυτή η γιαγιά ρε ΑΛΗΤΕΣ,θα πρέπει να καταβάλλει και 150 ευρώ τώρα;;;

Posted by ypotheto στο Ιανουαρίου 10, 2011
Εφιαλτική νύχτα πέρασε 78χρονη γυναίκα, στο διαμέρισμά της στα Άνω Λιόσια, όταν την ώρα, που κοιμόταν, τέσσερις νεαροί -κατά δήλωσή της, τσιγγάνοι- εισέβαλαν στο σπίτι της, τη φίμωσαν, τη χτύπησαν, τη βίασαν και της πήραν τα λίγα χρήματα, που είχε στη διάθεσή της.
Σύμφωνα με τη γυναίκα, ένας εκ των δραστών κρατούσε μαχαίρι με το οποίο την απειλούσε ότι αν φώναζε θα τη σκότωνε. Όταν τελείωσε το μαρτύριό της, οι εισβολείς έγιναν καπνός, αφήνοντάς τη χτυπημένη.
Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.ΑΠΕ
Δείτε ΕΔΩ γιατί θα “πρέπει” να καταβάλλει 150 ευρώ η δύστυχη…

Αντιρατσιστέμποροι : Η Νέα Βαριά Βιομηχανία της Ελλάδος



Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης. Μία φράξια ατόμων, που ανήκουν σε διάφορους πολιτικούς «ιδεολογικούς» και «καλλιτεχνικούς» χώρους, πέτυχαν τα τελευταία είκοσι χρόνια να ενοχοποιήσουν και να δαιμονοποιήσουν μία ολόκληρη κοινωνία.


Πρόκειται για τους περίφημους «αντιρατσιστές» αν και ο ποιο εύστοχος χαρακτηρισμός που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ο εξής : αντιρατσιστέμποροι. Πρόκειται για μία βιομηχανία πολλαπλάσια των «Ελλαδέμπορων» η οποία μάλιστα σχετίζεται με άφθονο δημόσιο χρήμα π.χ Μη κυβερνητικές οργανώσεις που λειτουργούν με πλεονάζον κυβερνητικό χρήμα. 

Σοφία Σακοράφα: «Ο Γιώργος έχει μονάχα το επώνυμο»


Η Σοφία Σακοράφα ανήκει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ελάχιστες φορές στην πολιτική διαδρομή τους επέλεξαν τη σιωπή από τη δημόσια παρέμβαση, αναλαμβάνοντας και το κόστος μιας τέτοιας δυνατής φωνής.
Την περασμένη άνοιξη, η Σοφία Σακοράφα αρνήθηκε να συμπράξει με τις οδηγίες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, δεν καταψήφισε το μνημόνιο, δήλωσε ωστόσο «παρούσα», με αποτέλεσμα να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
Έκτοτε, η Σοφία Σακοράφα ακολουθεί πολιτική αποστάσεων από το Μέγαρο Μαξίμου και την Ιπποκράτους, η σημερινή συνέντευξή της στη «Real News» όμως, συνιστά πολιτική κριτική… βαριάς μομφής κατά του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά.
«Ένα επίθετο και μόνο, το επίθετο Παπανδρέου, κρατάει μια ολόκληρη Παράταξη δέσμια των επιλογών του. Οποιοσδήποτε άλλος είχε επιχειρήσει να εφαρμόσει τέτοιες πολιτικές, θα είχε διαφύγει στο εξωτερικό», δήλωσε η Σοφία Σακοράφα, που και άλλες φορές στο παρελθόν είχε αμφισβητήσει ευθέως τις πολιτικές ικανότητές του Γιώργου Παπανδρέου, και το κατά πόσο μπορεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ και της χώρας, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_9451.html

Ποιοι από το ΙΚΑ ξόδεψαν 830.000 ευρώ στο Ξενοδοχείο ΜACEDONIA PALACE του ομίλου Δασκαλαντωνάκη!

Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ...Η επιστολή του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το ρεβεγιόν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ αποκαλύπτει το σούπερ σκάνδαλο της διαπλοκής και συναλλαγής και ρεμούλας των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ ! Το ΙΚΑ που νοικιάζει στον όμιλο το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και εισπράττει μισθώματα ...φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα να του επιβάλλεται πρόστιμο 1,6 εκατ ευρώ ( κατά την ιδιοκτησία της εταιρίας είναι πρόταση επιβολής προστίμου) για μη καταβολή Μισθώματος !


Το ΙΚΑ τώρα, πάει στον ενοικιαστή και οφειλέτη  και ξοδεύει 830.000 ευρώ σε έξοδα παραμονής και διαφόρων υπηρεσιών, όπως λέει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου !
Ποιοι ήταν αυτοί από το ΙΚΑ που πήγαν και έκαναν αυτούς τους λογαριασμούς !
Και πότε τους ΕΚΑΝΑΝ ...Μήπως στην ΔΕΘ και δεν είναι βέβαια υπάλληλοί του ΙΚΑ ...Είναι προφανώς οι διοικούντες , οι εργατοπατέρες και τα άλλα λαμόγια που γλεντοκοπούσαν και γλεντοκοπούν σε αυτά τα χλιδοξενοδοχεία κάθε Σεπτέμβρη με ρωσίδες πουτάνες ...ή κάποιες διορισμένες ( με την μέθοδο του callgirl κοπρίτη που λέει και ο Πάγκαλος ) κυρίες σε οργανισμούς και υπουργεία !
Υπάρχει ρε παιδιά ένας εισαγγελέας...
http://papatzides.blogspot.com/2011/01/830000-acedonia-palace.html

Εκθεση σοκ της FRONTEX:To 2010 μέσω του Έβρου καταγράφηκε μια από τις μεγαλύτερες εισροές παράνομων μεταναστών στην ιστορία της Ε.Ε!!


Έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνεργασίας Συνόρων (FRONTEX) χαρακτηρίζει «άνευ προηγουμένου»... kάνοντας λόγο για αριθμό-ρεκόρ εισόδου λαθρομεταναστών από τον Έβρο.



Επισημαίνει επίσης τις ευθύνες της Τουρκίας ως χώρας-τράνζιτ λαθρομεταναστών και τονίζει ότι το πρόβλημα, λόγω της έκτασής του, αδυνατούν να το διαχειριστούν μόνες οι ελληνικές τοπικές αρχές.



Στην έκθεση υπογραμμίζεται ότι εντός του 2010 μέσω του Έβρου καταγράφηκε μία από τις μεγαλύτερες εισροές παράνομων μεταναστών στην ιστορία της Ε.Ε. και ότι αυτή η απίστευτη αύξηση στην παράνομη διέλευση συνόρων είναι απόρροια της «αλλαγής πορείας» των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται μετανάστες. Από τις θαλάσσιες οδούς στράφηκαν στα χερσαία σύνορα, και σε μία βασική πύλη της Ε.Ε.

CRIMESONAIR: Του έκοψαν το κεφάλι και τα χέρια

CRIMESONAIR: Του έκοψαν το κεφάλι και τα χέρια: "Γράφει ο βασίλης χήτος Μακάβριο θέαμα από μέλη της Ισλαμικής Πακιστανικής μαφίας στην Αθήνα αποκαλύφθηκε - σύμφωνα με το Crimes on ai..."

«Σιφούνι» ο Υπουργός … Σηφουνάκης;

Αναδημοσίευση από http://www.politis-gr.com/?p=10205

«Σιφούνι» ο Υπουργός … Σηφουνάκης;
«Σιφούνι» ο λαός μας ονομάζει το αυλάκι του νερόμυλου , στο οποίο κυλά το νερό που θέτει σε κίνηση τη φτερωτή.
Στη λαϊκή καθομιλουμένη την λέξη την χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ή κάτι , μέσω του οποίου  κάποιος τρίτος προσπορίζει αγαθά.
Σίγουρα από ετυμολογικής πλευράς η ονομασία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Σηφουνάκη δεν έχει σχέση με το «Σιφούνι». Αλλά στην πραγματικότητα και κατά μια τραγική σύμπτωση ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια  για να αποδείξει στους  πολίτες το αντίθετο .Γιατί;
Ως γνωστόν ο κ. Νίκος Σηφουνάκης είναι σύζυγος της κας Μαρί Δασκαλαντωνάκη ( της γνωστής οικογένειας των μεγαλοξενοδόχων). Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που απεκάλυψε προ ημερών το βασιλικό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου στο ξενοδοχείο King George ( του ομίλου Δασκαλαντωνάκη),  ο συγκεκριμένος ξενοδοχειακός όμιλος έχει τεράστια χρέη που φτάνουν  κοντά στα 600 εκατομμύρια ευρώ και ένα μεγάλο µέρος εξ αυτών έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο.
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πλέον διοικεί ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης µαζί µε την κόρη του Μαρί, σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής, κ. Νίκου Σηφουνάκη, φέρονται λοιπόν από το δημοσίευμα  ότι έχουν σημαντικές  εκκρεμότητες  προς   φορείς του Δηµοσίου .
Κατόπιν τούτων ανακύπτουν στους πολίτες εύλογα ερωτήματα. Ιδού μερικά όπως τα θέτει ο Λυσίας στο mediasoup.gr της Σεμίνας Διγενή  με τίτλο ‘Γκερέκου – Δασκαλαντωνάκη 1-0’: «Τα  πέντε εκατομμύρια  ευρώ, που χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.
Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖΥΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ‘στριμώχθηκε’ από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι….. μας τελείωσε.
Τα  χρέη των εξακοσίων εκατομμυρίων ( σ.σ παρανόηση ως προ το συγκεκριμένο ποσό; ) προς το δημόσιο, της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία;
Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ  ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Διαβάζει αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο Πρωθυπουργός που  θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ .
Προφανώς από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.
Καιρός  όμως είναι, αφού ο  ίδιος, δεν έχει τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον….. διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.
Δεν θα γίνει όμως…. Ξέρετε γιατί; Γιατί ο Σηφουνάκης, είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ’ αυτόν την οφείλει….. Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον…. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.
Εσύ για 5 εκατομμύρια, παρέδωσες το χαρτοφυλάκιό σου. Αυτός με 600 εκατομμύρια(?) και είναι ακόμα εκεί. Να το παίζει Υπουργός. Με σαράντα πέντε παρατρεχάμενους γύρω του, να τον ξεσκονίζουν….
Αυτά  ήθελαν να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου. Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν…..»
Όπως βλέπουμε η κοινή γνώμη έχει τα δικά της μέτρα και σταθμά ως προς το τι πιστεύει,  και  φυσικά αναρωτιέται : «Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, για το που  βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους….. «